Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2018 » Октябрь » 10 » 14:35:10

Отримати квитанцію он-лайн? Легко! Реєструйтеся в «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua

10.10.2018, 14:35:10 3808 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Отримати квитанцію он-лайн? Легко! Реєструйтеся в «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua

Для житомирян і жителів області вже три роки працює інтернет-сервіс «Особистий кабінет». Усі споживачі природного газу мають змогу дистанційно передавати показання лічильників газу, перевірити стан розрахунків та отримати квитанцію он-лайн.

Зареєструвавшись в Особистому кабінеті, споживач газу отримує можливість стежити за своїм особовим рахунком не виходячи з дому. Без щомісячних візитів у каси і трати часу у чергах він вносить і звіряє показання лічильника та оплачує за газ онлайн. Звернутися до фахівців газової компанії із запитанням, скаргою чи пропозицією можна тут же, в Особистому кабінеті.

Користуватися он-лайн кабінетом можуть усі споживачі – фізичні особи, які використовують газ на побутові потреби або приватні підприємці, на чиє ім'я відкрито особовий рахунок.

Інтерфейс кабінету – простий та зрозумілий. Процедура реєстрації займає кілька хвилин. Головне, потрібно знати номер свого особового рахунку (він вказаний у квитанції) та останню суму оплати за газ. Додатково на сайті 104.ua є детальна інструкція з реєстрації та користування.

До того ж, віднедавна у тестовому режимі запрацював додаток «104 Mobile» для мобільних телефонів з операційною системою Android . З його допомогою через смартфон можна швидко та зручно передати показання лічильника та заплатити за газ онлайн. Завантажуйте тестову версію «104 Mobile» на свій мобільний за посиланням Google Play. Тестова версія 104 Mobile наразі розроблена для мобільних пристроїв, які працюють на операційній системі ОС Android  (версія 4.1 або вище).

Після тестування 104 Mobile надсилайте свою оцінку та відгуки про його роботу на [email protected]. Ваші пропозиції та зауваження будуть враховані під час вдосконалення нового мобільного додатку для споживачів газу.

ПАТ «Житомиргаз» нагадує: передавайте показання лічильників з 1 по 5 число кожного місяця, щоб уникнути розбіжностей між споживачем та газопостачальною компанією.

Прес-служба ПАТ «Житомиргаз»


Тэги: Личный кабинет, показания счетчика, Житомиргаз

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: