Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2019 » Июнь » 1 » 20:53:26

Початок літа у Житомирі відзначився 100% святковим настроєм від компанії «Рудь»     Реклама  

01.06.2019, 20:53:26 4957 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Початок літа у Житомирі відзначився 100% святковим настроєм від компанії «Рудь»

1 червня, початок літа та канікул, Міжнародний день захисту дітей – це означає, що у центрі Житомира відбувається традиційне сімейне Свято Морозива! Саме сімейне, з теплом до кожного, на чому щоразу наголошує президент компанії «Рудь» – Петро Рудь, вітаючи житомирян з цим чудовим святом.

Ось вже 15-й рік поспіль організатори дарують сім’ям відмінний настрій, позитивні емоції та забезпечують всіх охочих можливістю поласувати улюбленим морозивом «Рудь». Цього року для дітей працювало безліч веселих атракціонів, 4 зони з ведучими, де на дітей очікували драйвові танці, аніматори, веселі герої – Їж у шапці, корівка Маняша, слониха Пустунка, слоник Пустунчик та інші.

Правила «гри» на Святі Морозива не змінилися – купуєш одну пачку морозива та отримуєш квиток на атракціон. Однак вхід до більшості розваг був абсолютно вільним! Серед них вже улюблені для дітей аквагрим, миттєва тату, коса-краса, а також інстапринтер з фотографіями учасників свята, крафтові майстерні. Варто відзначити, що розваги на Святі Морозива були передбачені для різних вікових категорій дітей.

За словами Петра Рудя, організатори намагаються щороку оновлювати програму свята, тож цього року такими новинками стали п’ятнашки, міні- гольф, рибалка, водяні батли та чимало інших розваг. Окрім ігор, свято було представлене і зонами, де усі охочі могли себе спробувати у виготовлені цікавих виробів – іграшок, прикрас для волосся, закладок, подарункових коробок.
 

- Цього року ми пропонуємо велике різноманіття розваг, щоб найкраще відповідати гаслу «100% святково!». Розширено соціальну складову проекту, розроблено нові активності, збільшено загальну кількість розваг. Сподіваюсь, що кожна родина, яка завітала сьогодні на захід, змогла відчути себе одним цілим. Адже найголовніше, чому ми приділяємо увагу на Святі Морозива – родинна участь, дружнє єднання, взаєморозуміння. Вдячні кожному, хто сьогодні прийшов, кожному споживачеві за довіру та лояльність до компанії. Від себе – обіцяю, що торгова марка «Рудь» і надалі буде радувати новинками морозива, цікавими смаками та тримати планку якості, – зазначив у коментарі журналістам президент компанії «Рудь» Петро Рудь.


Детальний фотозвіт та усі подробиці свята, як завжди можна дізнатися на сайті https://svyato.rud.ua/.

Після Житомира Свято Морозива пройде у Луцьку, Львові, Мукачево, Тернополі, Івано-Франківську, Рівному та інших містах. Як і раніше, АТ «Житомирський маслозавод» – ТМ «Рудь» залишається беззаперечним лідером серед українських виробників морозива. А його продукцію можна скуштувати не лише в Україні, а й закордоном – у Євросоюзі, США та країнах Азії.










Тэги: праздник мороженого, Житомир, Рудь

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: