Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2019 » Июль » 19 » 21:43:29

Болохівський солар-парк – новий проект Олега Грамотенка в області «зеленої» енергетики. ФОТО, ВІДЕО   PR  

19.07.2019, 21:52:33 4420 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Болохівський солар-парк – новий проект Олега Грамотенка в області «зеленої» енергетики. ФОТО, ВІДЕО

Звичайна людина, мабуть, не одразу зрозуміє, що відбувається на цьому будівельному майданчику у Любарському районі Житомирської області. Якісь дивні машини дзвінко забивають у землю металеві конструкції. Ці конструкції утворюють стрункі ряди – і їх тут буде до 20 тисяч. Для чого? І що це дасть людям?

Коментує Руслан Ярошевський, технічний директор компанії «Tesla Energo»: «Ми будуємо нову сонячну електростанцію на одномостних трекерах. Зараз на майданчику відбувається розбивка і забивання свай. Кожна свая це опора для системи кріплення трекера. Довжина «столів» буде від 28 до 85 метрів…»
 

 

На будівельному майданчику приземляється вертоліт. Серед пасажирів – генеральний директор «Tesla Energo» Олег Грамотенко. За кермом гелікоптера – Леонід Кріґер, діловий партнер та приятель Олега.

 

 

О. Грамотенко прилетів подивитися, як іде робота. Цікавиться кожною дрібницею. На майданчику, до речі, працюють не лише українці. Тут можна зустріти громадян Польщі, Литви і навіть Італії. Всі об’єднані спільною справою. 

 

 

Що таке сонячна електростанція? Це нові робочі місця. Це екологічно чиста енергія, яка не дає шкідливих  викидів в атмосферу. Болохівський солар-парк – так називається нова станція – видаватиме у мережу 28 мегават-годин. А загальна технічна потужність – 33,4 мегават-годин.

 

 

О. Грамотенка часто називають «житомирським Ілоном Маском». Деякі люди, які знать Олега особисто, жартома кличуть його «Дон Кіхотом». Мовляв, він так само фанатично відданий своїй ідеї – і так само наполегливо йде до мети.

 

 

Але є одна суттєва відмінність. Дон Кіхот затято боровся проти вітряків. А Олег Грамотенко навпаки – бореться за вітряки і за сонячні панелі, за розвиток «зеленої» енергетики у Житомирі та області.

 

 

Компанія «Tesla Energo» успішно рухається вперед. Вже працюють дві сонячні електростанції – Ганська СЕС та Іршанська СЕС. На ваших очах будується ще більш потужний Болохівський солар-парк. На черзі інші подібні проекти, які будуть здійснені за рахунок інвестиційних коштів західних партнерів. І все це – у Житомирській області.

 

 

Олег Грамотенко активно працює сам – і радить поспішати іншим учасникам ринку, які цікавляться «зеленою» енергетикою. Чому? Відповідь дуже проста. Україна, підписавши угоду про асоціацію з ЄС, взяла на себе певні зобов’язання. Зокрема, вже 2030 року не менше 25% електроенергії Україна має виробляти за рахунок сонця, вітру та інших екологічно чистих джерел. Встигнемо?.. 

Прес-служба кандидата у народні депутати України Олега Грамотенка

 

Facebook: Олег Грамотенко

Веду прямі ефіри у Facebook кожної неділі о 17:00 год.

Спілкуйтесь зі мною особисто!


Схожі новини:


Комментариев: 4
Karab
1 Сергей (Karab)   • 12:38:03, 20.07.2019 [Материал]

КЕРІВНИК ГРАМОТЕНКО ОЛЕГ ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Дата реєстрації 23.11.2012

LIMITED LIABILITY COMPANY TESLA ENERGO (TESLA ENERGO, LLC) -оффшор
"БОЛОХІВСЬКИЙ СОЛАР ПАРК 2" - BOLOHYVSKY SOLAR PARK 1 LLC -оффшор
ТОВ "БОЛОХІВСЬКИЙ СОЛАР ПАРК 1"BOLOHYVSKY SOLAR PARK 1 LLC -оффшор
ТОВ "КУТУЗІВСЬКА СЕС" - KUTUZIVSKA SES LLC - оффшор
ТОВ "ІРШАНСЬКА СЕС" - IRSHANSKA SES LLC- оффшор
ТОВ "ГАНСЬКА СЕС" - GANSKA SES LLC - оффшор
ТОВ "МАЛИНСЬКА СЕС" - MALYNSKA SES LLC - оффшор

Оце справжній українець! Все про Україну думає! Тільки чомусь вся ця Україна мабудь десь на Вірджинських островах.

Ще цікава інформація про Ганську Сес:

"У 2013 році, коли брати Клюєві по всій Україні планували набудувати сонячних електростанцій, під Бердичевом товариству «Ганська СЕС», засновником якого є якийсь британський офшор, дали 30 гектарів землі. Чотири роки це товариство нічого не платило за користування землею, але як тільки дізналось, що землю хочуть забрати, заплатило всі борги."

"Коли в реєстрі судових рішень я ввів слова «Ганська СЕС», на моніторі висвітилось більше десятка різноманітних ухвал і рішень різних судів стосовно даного товариства. Перечитавши їх, мені стало зрозуміло, що стосуються вони кількох справ: по-перше, позову Бердичівської податкової до ТОВ «Ганська СЕС» восени минулого року на 80 тисяч гривень (орендна плата за землю), по-друге, позову Бердичівської прокуратури на 200 тисяч гривень (знову ж, орендна плата за 4 роки по 60 тисяч в рік) та, по-третє, позову ВІЙСЬКОВИХ прокурорів стосовно повернення земельної ділянки Міністерству оборони"
Hasan
3 Олександр (Hasan)   • 13:45:14, 20.07.2019 [Материал]

Та не про Україну він думає, а якби побільше скинути українцям електроенергії по найвищому в Європі "зеленому тарифу".
TarasS
4 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 21:01:52, 20.07.2019 [Материал]

То зробіть найнижчий тариф у Європі. Хто вам, гундичам і розенблатам, 5 років заважав це робити? Ви ж так про Україну думаєте, що щоки зі спини вже видно.
Hasan
2 Олександр (Hasan)   • 13:41:01, 20.07.2019 [Материал]

"видаватиме у мережу 28 мегават-годин. А загальна технічна потужність – 33,4 мегават-годин"
Прес-служба! Я, звичайно, розумію, що не всі могли вивчати фізику у сьомому класі школи. Але вже не в першій PR-статті плутати електричну ПОТУЖНІСТЬ та КІЛЬКІСТЬ електроенергії - просто смішно )))
Оголошення на ЖЖ інфо: