Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2019 » Ноябрь » 14 » 16:14:19

Оберіть для себе тренажерний зал у Житомирі     Реклама  

14.11.2019, 16:25:19 3553 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Оберіть для себе тренажерний зал у Житомирі

Дуже складно змусити себе зробити перший крок, адже ми самі починаємо лякати себе наслідками підвищеного фізичного навантаження: втомою, розбитістю, болями в м'язах. Звичайно, перші тренування даються нелегко, але спробувавши, наприклад, кардіо обладнання і тренажери, незабаром починаєш відчувати прилив енергії, легкість і радість. Це і є перші результати тренувань, а красиві підкачані форми, які дуже скоро придбає ваше тіло, покажуть, що все це було не дарма. 

Для того, щоб вам було легше обрати в який саме тренажерний зал ходити, ми підібрали 5 залів у Житомирі: Xtreme, Yesport, NRG, Svaor Crossfit, Адреналін. 

Тренажерна зала “Xtreme”

Розположення: вул. Небесної сотні, 24; вул. Шевченка, 103; пр. Миру, 23; 
Перелік послуг: силові тренування та фітнес; 
Ціна: від 300 грн.  

Тренажерна зала Xtreme - це сучасна, комфортна зала з професійним обладнанням з США та Європи. Тут 3 просторі зали, у яких ви можете відвідувати кардіо та силові тренування. Кваліфіковані тренери завжди Вам радо допоможуть та складуть систему тренувань.  У клубі знайдеться місце як професійним спортсменам так і новачкам.



Спортивний клуб “Yesport”:

Розположення: вул.Лесі Українки, 32А
Перелік послуг: TRX, фітнес, йога, силові та кардіо тренування;
Ціна: від 200 грн.  

У Спортивному клубі “Yesport” вам завжди допоможуть з підбором тренувань та досягати високих результатів у покращенні власного тіла. У клубі досить багато видів тренувань: пілатес, хатха-йога, фітнес, бодібілдинг, стретчинг та ін. Окрім тренувань тренажерна зала може похвалитись якісний та новим обладнанням та ремонтом. Зали оснащені великою кількістю вікон, сучасною аудіосистемою, спорт баром та безкоштовним WI-Fi. 



Тренажерна зала “NRG”

Розположення: вул. Покровська, 96; 
Перелік послуг: індивідуальні програми тренувань, силові та кардіо заняття, фітнес-бар; 
Ціна: від 250 грн. 

Тренажерна зала “NRG” має 2 великі окремі зали для кардіо та силових тренувань з відповідним обладнанням. Привітні тренери, які радо допоможуть вам під час тренування та проконсультують у виборі програми. Також тут комфортні зали, чисті душові та великі роздягальні. 



«Svaor CrossFit» 

Розположення: вул. Народицька, 17; 
Перелік послуг: силові тренування, кроссфіт; 
Ціна: від 275 грн. 

Svaor CrossFit  - тренажерна зала з круговими тренуваннями (тобто, вправи постійно повторюються, замикаючись в ланцюжок), які полягають у виконанні певного комплексу вправ за мінімальний час. Вона має принципові відмінності від звичайних кругових тренувань. Велий та сучасний зал, у якому вам точно буде комфортно займатись. 



Спортивний зал “Адреналін” 

Розположення: вулиця Шевченка, 83; 
Перелік послуг: персональні кардіо та силові тренування, самостійні заняття; 
Ціна: 200 грн. 

У тренажерному залі “Адреналін” є 3 різні зали з новими тренажерами. Тут тренери завжди привітні та раді допомогти підібрати індивідуальні тренування та порадити вам систему харчування. 



В результаті тренувань в тренажерному залі зміцнюється серцево-судинна система, поліпшується циркуляція крові, знижується ймовірність варикозу і тромбофлебіту. На тренажерах зміцнюється м'язовий каркас тіла і хребет, в результаті - поліпшується постава. Зникають захворювання суглобів, нормалізується тиск. Такі тренування приносять чудовий омолоджуючий ефект: шкіра стає пружною і підтягнутою, фігура стрункою, зникає целюліт. 
 

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: