Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2024 » Август » 21 » 09:44:33

Як живе Дженніфер Лопес та скільки вона заробляє

21.08.2024, 09:44:33 5581 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Як живе Дженніфер Лопес та скільки вона заробляє

Дженніфер Лопес — одна з найуспішніших і найвпливовіших знаменитостей світового рівня. Співачка, акторка, бізнесвумен — це лише кілька амплуа талановитої зірки. Гаряча латиноамериканка навіть у 55 років залишається однією з найкрасивіших і найсексуальніших жінок світу. Про її життя ми розповімо вам у цьому дописі.

Джей Ло народилася у Бронксі

Дженніфер Лінн Лопес народилася 24 липня 1969 року в Бронксі, кримінальному районі Нью-Йорка, в сім’ї пуерторіканців Гваделупе Родрігес і Девіда Лопеса. Батько майбутньої зірки спочатку працював страховим агентом, а потім влаштувався програмістом у невелику компанію, а мати деякий час працювала вихователькою в дитячому садку, але все ж більшу частину часу вона була домогосподаркою і займалася вихованням трьох дочок: старшої Леслі, середньої — Дженніфер і наймолодшої — Лінди. Спочатку родина жила в невеликій квартирі, але, заробивши достатньо грошей, незабаром переїхала у власний двоповерховий будинок.

Ще в ранньому дитинстві у Дженні почав проявлятися гарячий латиноамериканський темперамент і артистизм: вона любила бути в центрі уваги, часто одягалася в мамині сукні, постійно співала і танцювала. Спостерігаючи за енергійною і талановитою дочкою, батьки вирішили віддати 5-річну дівчинку в танцювальну студію. Паралельно вона також займалася вокалом і брала участь у дитячих виставах. Мати виховувала з дочок справжніх леді, прищеплюючи почуття смаку та витончені манери. Тому батьки відправили їх до католицької школи для дівчат, де Дженніфер навіть стала солісткою хору.

Юна співачка досягла також немалих успіхів у спорті: вона займалася гімнастикою, виступала на національних змаганнях з бігу і була членом шкільної команди з софтболу. Навчаючись у випускному класі Престонської школи, Лопес дізналася про кастинг для дівчаток-підлітків на невеликі ролі у фільмі «Моя маленька дівчинка», який вона успішно пройшла. Так Дженніфер зіграла у першому, хоч і малобюджетному, фільмі, після чого зрозуміла, що хоче стати відомою кінозіркою. Однак батьки не були раді цьому, оскільки бачили майбутнє своєї доньки як юристки і наполягли на вступі до юридичного коледжу. Але темпераментна дівчина припинила навчання, провчившись лише один семестр. Через це в родині виник скандал, після якого майбутня зірка переїхала на знімну квартиру в районі Манхеттен.

Працювала продавцем у парфумерному магазині

Перший час Дженніфер працювала помічницею в юридичній конторі, а потім продавцем-консультантом у парфумерному магазині. Паралельно з цим вона відвідувала акторські кастинги, виступала в місцевих постановках мюзиклів, танцювала в нічних клубах. Одним словом, цілеспрямовано йшла до мети стати артисткою. Незабаром її помітили, і вона стала учасницею хору Golden Musicals of Broadway, який гастролював по Європі протягом п’яти місяців, а після цього виступала в Японії з танцювальним колективом Synchronicity. До речі, в молодості через специфічну фігуру — великі стегна при вузькій талії — у Дженніфер було прізвисько «гітара».

На початку 90-х Лопес знялася в кількох фільмах, за один з яких під назвою «Грошовий потяг» отримала непоганий гонорар у 200 тис. дол., незважаючи на те, що сам фільм провалився. Наступні роботи також добре оплачувалися, хоча і не були успішними для Лопес. Так, за зйомки в драмі «Моя родина» акторка заробила 50 тис. дол., у трилері «Кров і вино» — 250 тис. дол., а в комедійному фентезі «Джек» — 200 тис. дол.

У цей час і особисте життя Дженніфер не стояло на місці. Пристрасна пуерторіканка закохалася в офіціанта Охані Ноа, за якого незабаром вийшла заміж. Шлюб із кубинцем тривав лише 11 місяців і був розірваний у січні 1998 року, але хлопець все ж встиг кілька разів побувати з відомою дружиною на червоній доріжці. Артистка намагалася зберегти дружні стосунки і навіть у 2002 році запропонувала колишньому чоловікові посаду менеджера у своєму ресторані Madres, але через пів року звільнила його з невідомих причин. Хлопець показав своє справжнє обличчя і зажадав від Лопес компенсацію за моральну шкоду і навіть намагався писати мемуари про спільне життя, що було заборонено їхнім шлюбним договором. У ході судових розглядів Дженніфер отримала 545 тисяч доларів і виплатила в якості компенсації Ноа 200 тисяч доларів. Також суд постановив, що Охані Ноа заборонено «критикувати, ганьбити і взагалі негативно висловлюватися на адресу Дженніфер».

Акторська кар'єра

Якщо говорити про акторську кар'єру, то 1997 рік став успішним для Дженніфер, подарувавши глядачам кілька значущих картин за участю акторки. Фільм «Анаконда», у якому акторка зіграла головну роль, був визнаний культовою класикою, а заробивши 1 млн дол., Лопес стала першою в історії кінематографа латиноамериканкою, яка отримала такий високий гонорар. Наступною картиною стала біографія «Селена», завдяки якій акторка була номінована на премію «Золотий глобус» за «Найкращу жіночу роль» і знову заробила 1 млн дол. Саме робота над «Селеною» надихнула Лопес зайнятися музикою професійно. Завершила 1997 рік артистка головною роллю в трилері «Поворот», який також приніс їй 1 млн дол.

Наступного року акторка проявила себе в новому форматі, озвучивши одну з ролей у мультфільмі «Мураха Антц», поповнивши свій гаманець на 500 тис. дол. Також на екрани вийшов трилер «Поза полем зору», де Дженніфер зіграла разом із Джорджем Клуні, заробивши 2 млн дол. Цікаво, що сцени фільму знімалися у в'язниці, де масовкою виступили 500 справжніх ув’язнених.

У 1999 році Дженніфер Лопес заявила про себе як про співачку, випустивши свій дебютний студійний альбом «On the 6». Перший сингл альбому «If You Had My Love» миттєво став хітом, зайняв перше місце в США і потрапив на вершини чартів більш ніж десяти країн світу. Інші пісні цього альбому також не залишилися без уваги. Так, хіт «Waiting for Tonight» опинився на 8 сходинці в Америці та потрапив у ТОП-10 у ще 11 країнах, а трек «Let’s Get Loud» був номінований на премію «Греммі» за найкращий танцювальний запис.

Дебютний альбом співачки розійшовся тиражем понад 8 млн копій. Сама Лопес заявила, що спочатку мала намір випустити його під сценічним ім'ям Lola, але друзі переконали її залишити справжнє ім'я. За рік Дженніфер випустила новий альбом «J.Lo», який вийшов у день її 31-річчя. Однак напередодні його випуску у співачки стався творчий кризис: Лопес було важко поєднувати зйомки у кіно та запис пісень. Вона вже вирішила піти з музики, як несподівано для себе написала 12 пісень, на одну з яких зняла кліп із Джекі Чаном.

Тим часом у житті Дженніфер з'явився новий чоловік. Після короткого роману з репером Шоном Комбсом у січні 2001 року вона одружилася з танцюристом Крісом Джаддом. Після весілля, яке відбулося на території її власного маєтку, пара не приховувала своїх почуттів і навіть вирушила в довгу подорож по Лас-Вегасу та Нью-Йорку. Однак вже через півроку після весілля у стосунках настала криза, що призвела до розлучення у червні 2002 року.

Випустила першу колекцію жіночого одягу J.Lo

Цього ж року відбулася важлива подія в кар'єрі Дженніфер Лопес, яка назавжди змінила її життя. Вона випустила першу колекцію жіночого одягу J.Lo by Jennifer Lopez. Колекція виявилася настільки успішною, що за кілька тижнів після запуску були розпродані всі екземпляри. Після цього Дженніфер створила новий бренд JustSweet і почала випускати аксесуари, парфуми, нижню білизну та купальники, що також стали дуже популярними серед шанувальників Лопес.

Цікаво, що не тільки колекція одягу, але й сама співачка та акторка стали справжнім брендом, адже ще в 2001 році за ролі в кіно вона заробила близько 12 млн дол., а в 2002 році її капітал зріс до 110 млн дол. Проте найбільший дохід у цей період Лопес принесли продажі її парфумів, які стали лідерами продажів у всьому світі.

У 2003 році Лопес взяла участь у зйомках фільму «Планувальник весілля», який приніс їй 9 млн дол., а через рік вона знялася у двох фільмах: комедії «Відшукати любов» і драмі «Дівчина з Джерсі». Цього ж року Дженніфер запустила новий проект — журнал Glow, який отримав велику популярність серед жінок у всьому світі.

Варто зазначити, що саме після зйомок у «Дівчині з Джерсі» Дженніфер зрозуміла, що хоче більше зосередитися на акторській кар'єрі. Вона знялася в кількох фільмах, таких як «Дівчата з вулиці Везерлі» і «Любов не коштує нічого», які отримали хороші відгуки критиків, і на цей час завершила свою музичну кар'єру.

Хоча її перші спроби у музиці були успішними, Дженніфер відчула, що її справжнім покликанням є кіно. Вона вирішила зосередитися на акторській кар'єрі та припинити роботу над новими альбомами. Це рішення стало важливим етапом у її житті, адже Лопес зрозуміла, що її головна мета — це кінематограф, а музика була лише одним із способів самовираження.

Незважаючи на те, що Дженніфер вирішила зосередитися на акторській кар'єрі, вона все ж не змогла повністю залишити музику. У 2007 році вона випустила свій третій студійний альбом «Brave», який, хоча і не досяг такого ж успіху, як її попередні роботи, все ж отримав хороші відгуки критиків.

Народила перших дітей — близнюків

У 2008 році Дженніфер народила своїх перших дітей — близнюків Макса та Еммі, від Марка Ентоні, з яким вона одружилася в 2004 році. Після народження дітей Лопес вирішила взяти паузу в кар'єрі, щоб повністю присвятити себе сім'ї. Однак у 2010 році вона повернулася до шоу-бізнесу, ставши суддею у популярному телевізійному шоу American Idol, що принесло їй нову хвилю популярності та нові можливості в кар'єрі.

Скільки заробляє Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес, завдяки своїй багатогранній кар'єрі, накопичила значні статки, які оцінюються в кілька сотень мільйонів доларів. На 2024 рік її загальний капітал оцінюється приблизно в 400 мільйонів доларів. Основні джерела доходу Дженніфер включають:

  • Музика та тури: Лопес заробляє значні суми від продажу музичних альбомів, синглів, а також від концертних турів. Її тури збирають повні зали по всьому світу, приносячи десятки мільйонів доларів. Наприклад, її тур "It's My Party" у 2019 році приніс близько 54,7 мільйона доларів.
  • Акторська кар'єра: Дженніфер Лопес також заробляє значні суми за участь у кіно. Вона відома тим, що стала першою латиноамериканською акторкою, яка отримала гонорар у 1 мільйон доларів за роль у фільмі "Селена" (1997). У подальші роки її гонорари збільшилися до 12-15 мільйонів доларів за фільм.
  • Бізнес: Лопес активно розвиває власні бізнеси, зокрема лінії одягу, парфумів і аксесуарів. Її колекція J.Lo by Jennifer Lopez, запущена в 2001 році, принесла їй мільйони доларів. Парфуми від Дженніфер Лопес також стали дуже популярними, зокрема "Glow by J.Lo", який з моменту запуску в 2002 році став одним з найбільш продаваних парфумів у світі.
  • Телебачення: Участь у шоу American Idol як суддя також принесла Дженніфер значні доходи. За один сезон шоу вона отримувала приблизно 12-20 мільйонів доларів.
  • Реклама та партнерства: Дженніфер Лопес укладала вигідні контракти з різними брендами, серед яких L’Oréal, Fiat, Versace та інші. Вона також бере участь у різних рекламних кампаніях, що додає значну суму до її статків.
 

Нерухомість Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес володіє кількома елітними об'єктами нерухомості в різних куточках світу. Ось кілька з них:

  • Особняк у Лос-Анджелесі: Один з основних будинків Лопес розташований у шикарному районі Бел-Ейр, Лос-Анджелес. Цей розкішний маєток площею понад 13 000 квадратних футів вона придбала у 2016 році за 28 мільйонів доларів. У будинку є 7 спалень, 13 ванних кімнат, амфітеатр на 100 місць, приватний ставок і басейн.
  • Пентхаус у Нью-Йорку: Лопес володіє пентхаусом у районі Flatiron у Нью-Йорку. Вона придбала цю нерухомість у 2014 році за 20 мільйонів доларів. Пентхаус має велику терасу з видом на Мангеттен, кілька спалень і сучасний дизайн.
  • Маєток у Гемптонсі: Дженніфер також має особняк у престижному районі Гемптонс, Нью-Йорк. Вона придбала цей будинок у 2013 році за 10 мільйонів доларів. Маєток площею близько 8 500 квадратних футів має кілька спалень, басейн, і значну ділянку землі.
  • Особняк у Маямі: Лопес також мала нерухомість у Маямі, зокрема, розкішний маєток на острові Стар-Айленд. Вона продала його у 2020 році за понад 33 мільйони доларів.
  • Вілла в Каліфорнії: Дженніфер володіє будинком у Хідден-Гіллз, Каліфорнія, який вона купила разом із Беном Аффлеком у 2021 році. Цей маєток, куплений за 50 мільйонів доларів, включає в себе кінозал, спа, спортзал і винний погріб.


Загалом, нерухомість Лопес становить важливу частину її інвестиційного портфеля, і вона неодноразово доводила свій вишуканий смак і вміння робити вигідні покупки на ринку нерухомості.

На цей час Дженніфер Лопес залишається однією з найуспішніших і найвпливовіших знаменитостей у світі. Вона продовжує активно займатися своєю кар'єрою, випускати нову музику, зніматися в кіно, а також брати участь у різних телевізійних проектах. Дженніфер Лопес — це справжня ікона стилю, таланту і самовідданості, яка завжди знаходить нові способи здивувати своїх шанувальників та залишатися на вершині успіху.

Тэги: Дженнифер Лопес, шоу-бізнес, Голливуд, США, актеры

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: