Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

Де знайти актуальні вакансії безкоштовно?

Автор: Оксана Загороднюк, 07.09.2022, 15:47:31 Де знайти актуальні вакансії безкоштовно?
Знайти роботу - задача не з легких, особливо зараз, у воєнний час. Людей огорнула хвиля скорочень, низьких зарплат або неприємного ставлення керівництва. Опинившись у такій ситуації ми змушені шукати нові варіанти роботи. Зазвичай, ми звертаємось в центр занятості або викладаємо резюме на різних інтернет-ресурсах, які зосереджені на пошуку вакансій. Серед таких Robota.ua та Work ua та інші ресурси. Та ці ресурси не завжди дають бажаний результат. 

Де ще можна розглянути вільні вакансії? 

Чудовим варіантом може бути сайт з пошуку безкоштовних вакансій https://eurojob.ua/. Сайт зосереджений на пошуку роботи за кордоном. Основною перевагою над іншими подібними ресурсами є те, що роботодавець самостійно публікує вакансії й вони є абсолютно безкоштовними. Сайт простий, зрозумілий та легкий у користуванні. Усе що потрібно це ввести ключові слова, обрати категорію, тип вакансії, розміщення та натиснути пошук. 

Якщо ви керівник і хочете допомогти з працевлаштуванням для інших, інформація для вас знаходиться у розділі «роботодавцям». Більше детально дізнатися як працює дана організація можна натиснувши розділ «про нас». Окрім того, в меню можна знайти контакти зв’язку з організацією та корисну інформацію для тих хто в активному пошуці роботи.
Для того аби завжди бути в курсі свіжих вакансій ви можете доєднатися до груп  Eurojob у Viber, Telegram та WhatsApp. Також, ви можете знайти статті про вакансії у Польщі, Словаччині, Франції, Чехії, Угорщині https://eurojob.ua/rabota-v-slovakii/.

Перед тим як їхати на роботу за кордон ми маємо пересвідчитись у тому, що підприємство яке нам її пропонує - надійне.  На сайті Eurojob можна переглянути ліцензії , документи та політику конфіденційності для того аби бути впевненим у тому, що для вас немає ніякої загрози бути обманутим або покинутим без роботи. Наявність такої інформації на будь-якому сайті який пропонує роботу за кордоном обов’язкова. Адже інколи можна натрапити на шарлатанів та навіть заплатити кошти за пошук роботи, а в результаті або залишитись без неї або потрапити не туди куди ви хотіли б.

Працевлаштування за кордоном вимагає зазвичай більших зусиль. Варто зосередити увагу на усіх деталях, уточнити які документи будуть необхідні вам та як відбувається процес роботи підприємства на яке ви будете влаштовуватись. Зазвичай організація на якій ви шукаєте вакансії допомагає розв'язувати необхідні питання.
Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 07.09.2022 | Переглядів: 454 | работа, вакансии, трудоустройство

Читайте також на цю тему: