Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Прес-релізи, Гаджети та технології

Де купити продукти BAS?

Автор: Мария Никулина, 23.12.2022, 22:26:44 Де купити продукти BAS?

Оскільки найпопулярніша програма з ведення бізнесу «1С» під санкціями, звичайно, з’являються альтернативні. Мова йде про продукти BAS – нова лінійка інноваційних програмних продуктів для підприємств будь-якої форми власності чи сфери діяльності, що працюють на українському ринку.

BAS – це вигідно та недорого

Коли потрібно знайти рішення, щоб управляти діяльністю фірм малого та середнього бізнесу, вести облік торговельного підприємства, діяльність якого здійснюється як роздрібно, так і оптом чи взагалі в мережевих магазинах, якщо потрібно оптимізувати бухгалтерський та податковий облік тощо, слід купити продукти BAS. Це достатньо легко зробити, перейшовши за посиланням: https://www.1c.kiev.ua/ua/productsbas/. Для полегшення ведення бізнесу доступні такі продукти BAS:

  • BAS Комплексне управління підприємством;
  • BAS управління торгівлею;
  • BAS роздрібна торгівля;
  • BAS бухгалтерія;
  • BAS малий бізнес.


Як автоматизувати робочий процес комплексно?

Таке питання турбує кожного підприємця чи власника фірми, оскільки комплексна автоматизація бізнес-процесів – це великий крок до успішних впроваджень та розробок у власній справі, що неодмінно порадує і прибутками. Компанія «Форт-БіТуБі» вже багато років спеціалізується на розробці програмного забезпечення у галузі управління бізнесом. Тож, не дивно, що, крокуючи в ногу з часом, освоїли та займаються впровадженням реалізації продуктів BAS. Доказом цього є понад 25 років досвіду, десятки власних розробок, понад півтори тисячі розробок та сотні постійних клієнтів, котрі висловлюють довіру колегам-розробникам. 

Якщо немає ліцензії…

Продукти BAS краще купувати в перевірених компаніях, щонайменше для того, аби бути упевненими в тому, що вам пропонують ліцензійне програмне забезпечення BAS, а не, наприклад, зламаний примірник програми. В останньому випадку ви можете опинитися в ситуації, коли без жодних причин програма перестане працювати чи пошкодить важливі дані. Отож не нехтуйте правилами безпеки, довіряйте перевіреним компаніям. Тоді жодні перебої операційної системи чи можливість доступу через інтернет-ресурси до програми не страшні фірмі, котра працюватиме на ліцензованих програмах BAS. Якщо немає ліцензії, то у випадку неочікуваної перевірки, на власника можуть накласти штраф, а відповідні органи (такі, як податкова чи СБУ) навіть вилучити комп’ютерну техніку.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 23.12.2022 | Переглядів: 580 | отчет, Бухгалтерия

Читайте також на цю тему: