Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Спорт та хобі

Картини за номерами з котиками - улюблена тематика дорослих та дітей

Автор: Оксана Загороднюк, 24.11.2022, 17:31:27 Картини за номерами з котиками - улюблена тематика дорослих та дітей
Багато конспірологів стверджують, що домашні кішки мають незрозумілу і загадкову владу над людьми, в будинках яких вони живуть. Дехто навіть вважає, що котики - не продукт земної еволюції, а залишки стародавньої цивілізації, яка багато років тому прилетіла із зірок, щоб допомогти відсталим гуманоїдам зробити технологічний стрибок. А в стародавньому Єгипті кішки вважалися священними тваринами.

10991875-5

Роль котів у сучасній культурі

Сьогодні практично увесь свій вільний час звичайна людина витрачє на перегляд роликів в інтернеті. І частіше головними героями цих роликів, картинок та мемів стають котики, яких вже вважають справжнім "культурним символом" сучасного Інтернету.

Але кішки завойовують не лише екрани смартфоном та комп'ютерів. Популярні й картини із котиками. Стійким попитом користуються й інші зразки творчості із зображеннями кішок: вышиванки, пазли, тощо. Звичайно ж, дуже часто вибирають сюжети з цими домашніми улюбленцями для розкрасок по номерах художники-початківці. І якщо ви хочете навчитися малювати їхні милі мордочки, до ваших послуг численні та різноманітні тематичні картини за номерами для початківців, на яких ви зможете потренуватися створювати малюнки на полотні фарбами, щоб не відставати від мейнстриму сучасного мистецтва.

kak-risovaty-kartiny-po-nomeram-2

Кому подарувати таке зображення.

Зворушливі та ласкаві мордочки домашніх пушистиків припадуть до душі не лише домогосподаркам, які із задоволенням присвятять вільний час ретельному розфарбовуванню такого полотна. Але, вибираючи набір для дітей, необхідно враховувати складність зображення: якщо виконання першої картини виявиться занадто складним, це зможе відбити бажання продовжувати роботу і дитина не зможе оцінити кінцевого результату, а також зневіриться у своїх силах. Тому, вибираючи картини за номерами в Одесі у спеціалізованому магазині або через інтернет, враховуйте рівень складності набору, навички та рівень майстерності майбутнього художника. Адже володіння пензлем набувають лише з практикою.

Всі фарби, які використовуються в таких наборах, створюються на основі пігменту, води та закріплюючої речовини. Ці інгредіенти не токсичні, повністю безпечні для дітей і свійських тварин, не мають неприємних запахів і здатні тривалий час зберігатися в закритому вигляді. До того ж фарби швидко сохнуть, щоб було зручно працювати з полотном.

Зображення з котиками дуже популярні і задовольняють художні уподобання багатьох дорослих і більшість дітей. Тому виробники постійно розширяють асортимент картин такої тематики. Це дозволяє знайти сюжети на всі смаки - як портрети, так і жанрові картинки.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Спорт та хобі" на ЖЖ.info
Спорт та хобі | 24.11.2022 | Переглядів: 606 | картины, картины по номерам, хобби, рисование

Читайте також на цю тему: