Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Придбати газонокосарку пропонує інтернет-магазин Shurik - UA

Автор: Оксана Загороднюк, 28.05.2024, 10:30:32 Придбати газонокосарку пропонує інтернет-магазин Shurik - UA
Якщо купівля газонокосарки є для вас актуальним і першочерговим заходом в списку запланованих справ, то інтернет-магазин SHURIK-UA з готовністю надасть кожному бажаючому свої вигідні послуги.

Ми пропонуємо до реалізації величезний спектр різного электро- і бензинового інструмента, устаткування будівельного призначення і зварювальної категорії, товари для автомобілів, комплектуючі й запчастини. Нашу продукцію відрізняє високий рівень якості й досить помірні ціни. Тому при купівлі газонокосарки на акумуляторі ви отримаєте у своє користування не тільки надійний товар, але й істотно заощадите.

Купуючи акумуляторну газонокосарку, враховуйте критерії вибору

Акумуляторна косарка є складним, а тому достатньо дорогим (порівняно з іншими аналогами) інструментом, успішно використовуваним для якісного підстригання газонів. Консультант нашого інтернет-магазину завжди допоможе вам вибрати оптимальну модифікацію косарки для трави — таку, яка виконає всі заплановані роботи тільки на «відмінно» й не вийде з ладу за будь-яких умов використання.

В процесі вибору обладнання слід керуватися деякими критеріями, а саме:

  • загальна кількість коліс;
  • наявність приводу для них;
  • напруга акумулятора і його місткість;
  • тип двигуна;
  • режими переробки трави та її викиду.


Крім того, при купівлі газонокосарки треба обов’язково враховувати такий параметр, як ширина захоплення. І зрозуміло, не варто упускати з виду найменування виробника, оскільки продукція, що має популярний бренд, більш надійніша і з тривалим строком експлуатації.

Відмітимо, що акумуляторна газонокосарка не є автономним агрегатом, проте час її функціонування може бути істотно збільшений шляхом використання декількох акумуляторів і регулярного їх заряджання.

Газонокосарки акумуляторного типу можуть працювати, залежно від моделі, на базі мотора змінного або постійного струму. Маючи намір купити косарку для трави, що використовує мотор з постійним струмом, враховуйте, що складного драйвера вона не потребує, але й надійність її не така висока, як у агрегату з мотором на постійному струмі. Надійність останнього ґрунтується на відсутності щіток колектору, але такий агрегат завжди потребує драйвера.

Пропонуючи купити акумуляторну газонокосарку, інтернет-магазин «Шурик» гарантує вам наявність сервісного обслуговування, надійність і відмінну якість придбаного інструменту.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info


Будинок та затишок | 28.05.2024 | Переглядів: 289 | газонокосилка, газонокосарка, огород, дом, сад

Читайте також на цю тему: