Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Діти та підлітки

Обираємо дитяче ліжко

Автор: Оксана Загороднюк, 22.12.2023, 21:14:49 Обираємо дитяче ліжко
Організм дитини потребує повноцінного відпочинку. Досягнути його можливо під час нічного сну. А для того, щоб дитина якомога краще відновила сили, батькам слід ретельно підійти до питання вибору спального місця та придбання ліжка. Таким чином, ви зможете допомогти дитині не тільки гарного виспатися, але й налаштуватися на наступний день. Тож, якщо ви хочете не помилитися з покупкою дитячого ліжка, ознайомтеся с певними моментами вибору.

 

v1K2a2ez0W_YYNdi1iqovYnMJkLgv5A7cLnl3Ai7WDBBSo83nnChCkcL26vPrMSvJkAlRnwaIgo6Lp-0N1XFua0cg1nGcD3qfrXGVzCcibbjrwi0kpU0kHefbPEtMkXGoXSguT1WErtjJqiC4Dk5J_8zu5v54rlye1qkxg5WBJtYpXrKuK1s2Ulpkq9mAA

Критерії вибору 

Спальня для дитини – це місце, де вона грає, вчиться та відпочиває. Саме тому, збираючись купити ліжко в Києві, варто обов’язково врахувати декілька важливих моментів:

  • безпека;
  • ергономіка;
  • функціональність;
  • гнучкість.


Чималий вибір меблів з вищепереліченими характеристиками можна знайти у нашому інтернет-магазині за посиланням https://fayni-mebli.com/ua/childrens-beds.html. В асортименті представлені моделі для будь-якого віку дитини. Також ви зможете обрати потрібний розмір та тип ліжка зі стабільною конструкцією та без гострих кутів. Важливо й те, що наші меблі чудово адаптуються до потреб дитини.

Який матеріал краще?

Виробники пропонують дитячі ліжка з наступних матеріалів:

  1. Дерево.
  2. МДФ чи ДСП.
  3. Метал.


Оптимальним варіантом є деревина – вільха, береза, бук або клен. Цей матеріал безпечний, екологічно чистий та гіпоалергенний. Тобто ідеальний для створення дитячого ліжка. Головний недолік таких меблів – висока вартість.

Більш доступними за ціною є моделі зі стружки деревини – МДФ чи ДСП. Вони відрізняються своєю зносостійкістю.

Металеві моделі цілком безпечні в плані екології. Але такі варіанти не варто купувати для маленьких дітей. Їх краще обирати для підлітків.

Форма на будь-який смак

Традиційною формою для дитячих ліжок є тахта. Вона має перевагу над іншими завдяки своїй міцній конструкції. Плюс до неї досить просто підібрати матрац необхідного розміру. У тому випадку, якщо кімната дитини малогабаритна, гарним варіантом стане розкладне ліжко у вигляді кутового дивана. А от зекономити простір допоможе двоярусне ліжко. Так на нижньому рівні можна облаштувати робочу зону, а на верхньому – безпосередньо спальне місце.

Колірна гама

Для того, щоб правильно обрати колір дитячого ліжка, варто звернути увагу на такі моменти, як стиль кімнати та особисті вподобання дитини. Якщо ви хочете, щоб обстановка в спальні заспокоювала, зупиніть свій вибір на моделях пастельних відтінків, які навіть через декілька років не будуть дратувати та набридати. Яскраві кольори, навпаки, допоможуть створити веселу та енергійну атмосферу. Таким чином, у житті власника кімнати завжди буде місце святу.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Діти та підлітки" на ЖЖ.info
Діти та підлітки | 22.12.2023 | Переглядів: 382 | детская мебель, детская комната, дети, мебель для детей

Читайте також на цю тему: