Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Діти та підлітки

Боді як ідеальний одяг для новонародженого

Автор: Мария Никулина, 28.12.2023, 20:14:40 Боді як ідеальний одяг для новонародженого

Такий дитячий одяг, як боді, ніжно прилягає до шкіри й не обмежує рухів. Для того, щоб шити комфортні моделі, застосовуються різні матеріали. але лише еластичні та м’якенькі. Дитині в боді максимально комфортно, а для батьків знімаються майже всі запитання при переодяганні. А все завдяки тому, що у всіх видах присутня ластівка, що розстібається, з фіксацією кнопками або гудзиками між ніг малюка.

Подивитися, як вони виглядають, можна на https://flamingotex.com.ua/ru/bodiky-dlia-novonarodzhenykh/.
Для того, щоб боді демонстрував усі свої переваги, його необхідно правильно вибрати. І насамперед слід орієнтуватися з його вигляд.

iKm06qtHqNzZ_BngwcGhcnv-7V-oE4pSNp_Pu7CIwQuuQR02Vfba4jB3DseM-_VrtaPSS6AWyc7kgtT1T__4ZIbPbAdOxkVjOfaCSsrppnEQMISXzOU-7-V0owDbRBrZEn4IQTzUWrLO-Xt_kSdg6p8

Види боді для новонароджених

Відмінна риса такого одягу – застібки. Вони розташовуються між ніжками на ластівці, дозволяючи безперешкодно поміняти підгузник при необхідності. Кнопки або гудзики, розташовані на лівому плечі, полегшують одягання та роздягання малюка. Деякі моделі застібаються спереду чи ззаду.

Мами обирають боді, що відповідають ситуації. На кожен випадок можна вибрати певну модель, а їхня сучасна текстильна промисловість створює чимало:

  • з кнопками на ластівці та рукавами – практичні та зручні від самого народження, розстебнувши застібки, батьки швидко поміняють підгузник, не потурбувавши дитину;
  • без рукавів - використовуються, як спідня білизна для сну в теплий період, мають кнопочки не тільки внизу, але і на плечах;
  • з рукавами та комірцем – у поєднанні зі штанцями, одягненими поверх, стає відмінним теплим варіантом для прогулянки у прохолодну пору року;
  • з короткими рукавами-ліхтариками – застібаються на плічці і внизу, підходять для ігор у пісочнику, прогулянок у візку влітку;
  • з довгими рукавами та кнопками на спині – це утеплена білизна, яку надягають під трикотажний комбінезон;
  • застібка спереду та довгі рукави – боді-sleep ідеально у перші місяці життя немовляти, вони чудово підходять для сну, мають довгі закриті на кулачках рукави та «глухі» штанини.


І в спеку і в холодну пору року боді незамінні для малюків та батьків. Влітку вони дозволяють практично обійтися без незручних повзунків, що постійно сповзають, і сорочок, що задираються. Взимку в такій білизні тепло, поверх одягають кофточки, комбези, трикотажні сукні або костюми.

Як обирати боді: основні моменти

Щоб і дитині, і батькам було зручно, потрібно правильно підбирати одяг. Цей предмет носять діти від 0 до 18 місяців, і легко помилитися з габаритами. Щоб визначити точну цифру, потрібно знати зростання та вік малюка. Вам залишиться порівняти їх із таблицею розмірів боді для новонароджених, яка представлена на нашому сайті. Крім того, слід враховувати невеликий запас одягу при надяганні його на памперс.

Ще один критерій, який треба враховувати, – це матеріал. Речі для малюків традиційно шиють із натуральних тканин, особливо ті, які стикаються з ніжною шкірою дитини. Вибір тканин для боді для новонародженого великий: на літо - легка кулірка, на зиму - теплі футер і кашкор-спів. Всі ці матеріали гіпоалергенні, добре дихають і виводять вологу, легко відмиваються, швидко сохнуть і не дратують шкіру. Наприклад, у Фламінго Текстиль можна придбати одяг для новонароджених оптом зі 100-відсоткової бавовни.

Також потрібно вирішити, яку модель вибрати: на кнопках чи ґудзиках. Застібки-гудзики потрібні, коли малюк підріс і почав активно пізнавати світ, тому що їх важче розстебнути. Боді на кнопках підходять для крихт: швидко застібаються, прискорюють одягання, зручні для батьків. Також є варіанти з антидрапками – зручними «рукавичками», які не дозволять дитині подряпати себе саму.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Діти та підлітки" на ЖЖ.info
Діти та підлітки | 28.12.2023 | Переглядів: 294 | дети, одежда для детей, боди, новорожденные

Читайте також на цю тему: