Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Як відкрити салон лазерної епіляції

Автор: Светлана Егорова, 25.11.2022, 08:25:58 Як відкрити салон лазерної епіляції
Догляд жінки за собою став такою собі тенденцією та пропагуванням любові до себе. Саме тому зараз так широко розвинені салони краси, косметології, лазерної епіляції. Лазерна епіляція за останні роки почала витісняти шугаринг цукровою пастою, воском та користування бритвою. І не дивно, адже ефекту після шугарингу тримається два тижні, після чого доводься чекати поки волосся відро те до потрібної довжини для повторної процедури.

Теж саме можна сказати про воскову депіляцію. Станки та бритви взагалі вважаються аутсайдерами у цьому списку, адже після них росте ще більш жорстке та темне волосся. Окрім того, депіляція воском та шугаринг для багатьох жінок - це справжня каторга, адже процедури супроводжуються болючими відчуттями. Чого не можна сказати про лазерну епіляцію, яка майже не відчутна, все що ви можете відчувати - це легкі пощипування шкіри.

У такий час, коли лазерна епіляція настільки популярна, прибутково відкривати власні салони, які спеціалізуються саме на лазері. Детально про те, з якими складнощами потрібно буде зустрітися, дізнаєтесь по лінку ubr.ua

Як відкрити салон лазерної епіляції?

Для початку вам необхідно досконально ознайомитись з усі ми деталями лазерної епіляції та протипоказаннями до неї. Наступними кроками мають бути:
  • пошук приміщення;
  • обрати спеціалізовану техніку та обладнання;
  • наповнити приміщення меблями, включаючи спеціальні кушетки;
  • запросити на роботу кваліфікованих фахівців;
  • придбати витратні матеріали (одноразові рукавички, простирадла, дезінфектори, креми, гелі тощо).

Найважливішим етапом у запуску салону лазерної епіляції є реєстрація – НП чи ТОВ. Візьміть до уваги, що  НП можна зареєструвати, тільки тоді, коли  у вас є мінімум  два роки досвіду роботи, за відсутності – ТОВ.

Ще одним непоганим варіантом може бути придбання бізнесу у якому уже все налагоджено. Зрозуміло, що зі своїм приходом ви принесете й власні нововведення, адже запускати новий бізнес за старими канонам ніхто не хоче. Купуючи вже готовий бізнес краще за все буде реформувати його повністю, тобто найняти нових співробітників замість тих, які не належно виконують свою роботу, зробити ремонт приміщення, вдосконалити  або замінити техніку та професійне обладнання для того аби усе функціонувало якнайкраще.

Візьміть за правило, не відкривати новий салон поруч з конкурентами, адже давно існуючий салон знають краще ніж новий. Також не забудьте про наявність у приміщенні туалету, це важлива складова особливо у сфері послуг.
Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 25.11.2022 | Переглядів: 547 | лазерная епиляция, салон красоты, Салон, красота

Читайте також на цю тему: