Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Як правильно обрати квіти для подарунка?

Автор: Мария Никулина, 31.03.2023, 11:06:38 Як правильно обрати квіти для подарунка?

У світі немає жодної романтичної історії кохання, яка б не асоціювалася з цукеркамими, подарунками, прогулянками вздовж узбережжя під час заходу сонця, романтичними вечерями при свічках, а також квітами. Квіти – це мовчазний прояв почуттів. Їх дарують коли всі на світі слова любові не можуть висловити глибини почуттів. А шкірна влюблена дівчина, що отримує букет квітів, радіє цьому запашному компліменту.

Квітами можна висловити будь-які почуття: любов, вдячність, захоплення. Їх дарують з нагоди та без, особливо на початку відносин. Недаремно вони називаються квітко-конфетним періодом. Але особливо квіти необхідно дарувати на честь ювілеїв та знаменних подій у стосунках парі.

6425c75ba8c2d.png

Без букету квітів важко уявити День святого Валентину або день народження коханої людини. Він, як заповітні слова кохання, як прояв щирого захоплення, як символ ніжності та щирості почуттів.

Що символізують квіти?

До вибору квітів варто підходити зі всією відповідальністю, адже шкірна квітка не просто гарний атрибут відносин, а й має своє особливе значення. Якщо ви хочете, щоб кохана дівчина вірно зрозуміла ваш комплімент, а відносини тільки укріплювалися, варто скрупульозно підійти до вибору типу квітів і, звичайно ж, кольору. Троянда – найулюбленіша квітка закоханих, символ грецької богині кохання – Афродіти. Вони з початку віків, асоціюються з красою, пристрастю, чарівністю, романтикою, любов'ю та вічною відданістю.

Значення квітки за кольором

Зараз, щоб рози купити https://shop.camellia.ua/ua/catalog/cat-1/rose не треба докладати багато зусиль. На вітринах салонів представлені такі різноманітні варіанти:

  • Білі, айворі, бежеві - уособлюють "юність" та "чистоту". Ці квіти даруються як ознака щирості ніжного почуття. З трояндами цього кольору пов'язане перше, світле почуття.
  • Рожеві символізують початок зародження симпатії, готовність до відносин, елегантність володарки, її жіночність.
  • Червоні або бордові - всепоглинаючу, віруючу пристрасть, жагу. Хоча кожен колір квітки в цілому відображає певну ступінь любові та захоплення, червоні бутони найбільше красномовно говорять про ці почуття. З цієї причини саме червоні троянди вважають королевами квітів у своєму роді.
  • Жовті, як сонечко, несуть радість, гарний настрій, успіх та позитив. Такі квіти дарують подругам та колегам, як ознаку прихильності та дружби.
  • Персикові чи помаранчеві вдало прикрасити торішній стіл, висловлювати дяку та гордість, стануть пригодами при вдалому завершенні ділової справи.


Сучасні тренди пропонують і незвичні відтінки квітів. Такі як: пудрові, небесно-блакитні, яскраво-сині, лавандові та навіть екстравагантні чорні.

Немає принципового значення буде це один квітка чи цілий букет, довге чи коротке стебло, модний відтінок чи класичний. Адже головне, що найпрекрасніша мова щирої любові - це мова квітів.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 31.03.2023 | Переглядів: 804 | Букет, флористика, квіти

Читайте також на цю тему: