Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Стоматологія на Оболоні - допоможе з лікуванням зубів

Автор: Светлана Егорова, 31.08.2023, 18:59:42 Стоматологія на Оболоні - допоможе з лікуванням зубів

Здоров'я зубів відіграє важливу роль у загальному фізичному самопочутті людини. Дбати про стан зубів та ясен є необхідністю для підтримання якісного життя та для того, щоб посмішка завжди залишалась здоровою та доглянутою. У цьому плані стоматологія є основою, надаючи професійну допомогу у попередженні та лікуванні захворювань порожнини рота. Але де ж знайти перевірену стоматологічну клініку, серед такого великого різноманіття? Відповідь дуже проста VILIDA - це сучасна стоматологія на Оболоні, яка допоможе вирішити будь-яке питання, стосовно ваших зубів.

Чому пацієнти обирають Vilida?

Однією з найважливіших переваг стоматологічної клініки є використання сучасного обладнання та передових технологій. Це дозволяє забезпечити точну діагностику різних захворювань зубів та ясен і вчасно прийняти ефективні заходи щодо їх лікування. Зокрема, стоматологія пропонує широкий спектр послуг з лікування та догляду за зубами та має зручне розташування в Києві. Стоматологічний центр Vilida був заснований з метою надання комплексних стоматологічних послуг на вищому рівні. Центр покликаний не лише лікувати захворювання порожнини рота, а й забезпечити клієнтам незабутній досвід від відвідування клініки, де філософія полягає у поєднанні передових медичних технологій, досвіду фахівців та індивідуального підходу до кожного клієнта. Стоматологія прагне зробити відвідування лікарів якомога комфортнішим та безболісним для своїх пацієнтів.

Стоматологічна клініка Vilida пропонує послуги з усіх галузей стоматології, включаючи:

  • Профілактика та гігієна
  • Лікування карієсу
  • Естетична стоматологія
  • Ортодонтія
  • Хірургічні втручання
  • Імплантація
  • Дитяча стоматологія 


Наявність всіх фахівців в одній клініці дає змогу пацієнтам економити час та не витрачати зайві гроші. Адже в одному місті можливо зробити будь-які маніпуляції, починаючи з гігієнічних доглядів, так і більш серйозних лікувань. 

Віднови посмішку за допомогою брекетів - стоматологічна клініка має найкращих ортодонтів 

Ортодонтія - це галузь стоматології, яка займається вивченням, діагностикою та корекцією аномалій росту, розвитку та розташування зубів. Головною метою ортодонтії є досягнення функціонально правильного та гармонійного прикусу, а також створення естетичної посмішки. Фахівці радять вже с дитячого віку звертатись до ортодонта щодо встановлення різних систем, які допомагають за невеликий час отримати рівний прикус. Тому що період дитинства - найбільш сприятливий час для впливу на ріст і розвиток зубів та щелеп, оскільки кісткова тканина ще активно формується.

Виявлення та корекція аномалій в ранньому віці допомагають уникнути серйозних проблем у майбутньому, таких як неправильне розташування щелеп, незручності під час їжі та мовлення, а також проблеми зі здоров'ям ясен та артикуляцією. Але бувають моменти, коли звернутися до ортодонта необхідно вже в дорослому віці. На щастя, можливість отримати красиву та правильну посмішку можливо будь-коли. Багато людей, які в дитинстві не мали можливості підкорити ортодонтичне лікування, зараз шукають цю можливість. Крім косметичних переваг, ортодонтія для дорослих може покращити загальний стан ротової порожнини, запобігти або вилікувати захворювання ясен та зменшити ризик абразії зубів.

До того ж стоматологія на Оболоні має можливість не тільки вирівняти зуби за допомогою кап чи брекетів, а після цього при необхідності - провести естетичну реконструкцію та відтворити посмішку, яка буде не тільки рівною, а й блискучою. 

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 31.08.2023 | Переглядів: 553 | медицина, Здоровье, зуби, лечение, стоматолог

Читайте також на цю тему: