Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Продукти та напої

Особливості та переваги замовлення суші додому

Автор: Мария Никулина, 15.12.2021, 22:32:37 Особливості та переваги замовлення суші додому
Японська їжа вже давно стала звичною для мільйонів людей по всьому світу. Практично в кожному середньому і великому місті можна зустріти не один десяток паназіатських кафе і ресторанів. Серед багатого розмаїття японських страв найбільшою популярністю користуються суші в луцьку і роли. А в останні роки особливо стрімко зростає попит на сети. Сети є переважно універсальними. Тобто в їх складі присутні роли холодні та запечені, з рибою, ікрою, м'ясом, овочами, сирами та інше. Залежно від комплектації вага набору варіюється в межах від 500 до 3500 грамів і більше.

Особливості замовлення суші

Видів суші дійсно величезна кількість. Найпопулярніші види ролів:

  • Хосомакі. Ці роли відрізняються дуже компактними розмірами, але вони можуть бути оформлені обережно, акуратно. Для їх приготування зазвичай використовують норі, рис і тільки один інгредієнт в якості начинки. Норі повинен знаходитися зовні створюваного рулетика і повноцінно закривати його. Для начинки може використовуватися будь-якої компонент, але він обов'язково повинен бути смачним.
  • Футомаки. Ці роли вже можуть бути великими, а для начинки використовують більше 3-х компонентів. Бажано орієнтуватися на смак компонентів і красу зовнішнього виконання. Інгредієнти потрібно укласти щільно, виключаючи небажані порожнечі. Роли бувають круглими, трикутними, квадратними.
  • Урамакі. Такі роли не закриваються норі, тому рис буде видно. Норі може бути всередині, причому його використовують для оточення начинки. Зовні для прикраси рол можуть використовувати рибу або ікру.
  • Гарячий. Роли з'явилися з урахуванням смакових уподобань європейців. Приготування можна порівняти з традиційним варіантом, але ласощі обов'язково запікають або обсмажують. Це гарантує оригінальний і незвичайний смак.
  • Спрінг-роли. Норі потрібно замінити рисовим папером. Роли будуть м'якими, а смак виявиться приємним, ніжним.


Переваги замовлення суші

Купівля наборів з декількох видів страв-актуальне рішення в різних ситуаціях. Наприклад, колеги по роботу можуть скооперуватися, замовити великий сет і влаштувати царський бенкет в обідню перерву.
Купити комплект з безлічі японських страв буде доречно також при організації вечірки, коли не обійтися без поживних закусок. Набір паназіатської їжі вдало підійде для доповнення меню основного святкового столу.

Переваги замовлення суші-сету очевидні:

  • Смакове розмаїття. У наборі представлені страви різного складу і категорій.
  • Поживність. Комплект вагою близько 3000 грамів – достатній запас, щоб сповна нагодувати компанію з кількох людей.
  • Економія. Замовлення сету обходиться на порядок дешевше, ніж придбання аналогічного переліку ролів окремо. До того ж може бути передбачена ще й безкоштовна доставка.


Роли та суші завоювали популярність по всьому світу. Дане ласощі швидко засвоюється, красиво виглядає і коштує недорого. Сьогодні є можливість замовити роли з доставкою додому або в офіс.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Продукти та напої" на ЖЖ.info
Продукти та напої | 15.12.2021 | Переглядів: 1134 | доставка суши, ролы, суши

Читайте також на цю тему: