Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Продукти та напої

Де у Вінниці замовити смачні суші?

Автор: Светлана Егорова, 23.01.2022, 21:30:13 Де у Вінниці замовити смачні суші?
Суші – це дуже смачна та корисна їжа. Якщо Ви хочете приємно провести час у компанії друзів, при цьому смачно поїсти, то доставка суші у Вінниці від «Sushi-Go» – те, що Вам потрібне. До складу суші входить рис, який є не лише смачним гарніром, а й джерелом вітамінів та мікроелементів. А також морепродукти, що містять йод, фосфор, кальцій та інші корисні речовини.

Асортимент суші від «Sushi-Go» 

Асортимент суші від  «Sushi-Go» - це не тільки якісні та свіжі продукти, але й безліч варіацій для вашого замовлення. До кожного замовлення наші кур'єри приносять спеціальні палички, які допоможуть вам правильно їсти суші. Ми дбаємо про наших відвідувачів та пропонуємо лише свіжі продукти. На сайті представлено безліч різновидів суші на будь-який смак:

  • • вегетаріанські види:
  • • з морськими делікатесами;
  • • м'ясні та рибні тощо.


Це понад 30 видів ролів, кілька видів піци та безліч гарячих закусок. Всі страви готуються зі свіжих продуктів за оригінальними рецептами. Якість продуктів, з яких ми готуємо наші страви, ретельно контролюється і перевіряється протягом усього часу роботи ресторану.

Особливості доставки суші

Наш ресторан готовий здійснити доставку суші додому або офісу за будь-якою адресою в місті. Ви можете замовити суші у будь-який час дня та ночі. Доставка здійснюється протягом години з моменту замовлення. Всі страви доставляються в спеціальних термосумках, що дозволяє зберегти їх тепло та смак. Для того, щоб замовити суші, вам потрібно зв'язатися з нашим менеджером телефоном або залишити замовлення на сайті. Після цього кур'єр зв'яжеться з вами для уточнення часу доставки.

Суші – це традиційна японська страва з рисом та рибою. Наші суші готуються виключно із свіжих та якісних продуктів. При приготуванні ми застосовуємо японські технології, які дозволяють зберегти всі корисні властивості та вітаміни. Суші – це не тільки смачна, але й корисна страва. У ньому міститься багато вітамінів та мікроелементів. Крім того, в суші є білок, який потрібний організму людини для повноцінного розвитку.

Ми пропонуємо вам величезний вибір суші та ролів на ваш смак. У меню представлені традиційні японські страви. Ви зможете замовити роли, суші та сашими. Крім того, ми пропонуємо асорті із суші, а також холодні та гарячі закуски. Як основна страва ви можете вибрати сашими, суші або роли. Також ми пропонуємо великий асортимент супів, салатів та різноманітних закусок. Ви завжди можете бути впевнені, що всі страви, які ви замовите, будуть приготовлені з найсвіжіших продуктів.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Продукти та напої" на ЖЖ.info
Продукти та напої | 23.01.2022 | Переглядів: 855 | суши, доставка суши, ролы

Читайте також на цю тему: