Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Продукти та напої

Обираємо корисні солодощі для усієї сім'ї

Автор: Мария Никулина, 12.12.2022, 14:16:47 Обираємо корисні солодощі для усієї сім'ї
Солодкі смаколики завжди були особливим видом задоволення та  стимулом для підняття настрою майже для кожної людини. Нажаль, відсоток користі від них не завжди такий самий, як відсоток задоволення, але жити без солодощів неможливо, чи не так? Та у наш прогресивний час це зовсім не проблема, адже існує безліч корисних солодощів без цукру та глютену.

Останні декілька років стала дуже популярною тенденція правильного та здорового харчування, можна сказати, що тепер модно слідкувати за своїм здоров’ям і споживати лише найкращі продукти. у тому числі й корисні солодощі https://fizi.com.ua/collections/guilty-pleasure

Особливо за правильним харчуванням слідкують люди, які активно займаються спортом і вдосконалюють своє тіло, але не тільки. Все більше молодих людей, особливо плануючи батьківство, перелаштовують своє життя та харчування під здоровий спосіб, це стосується і солодощів FIZI. Для них надважливо дотримуватись певних норм у харчовій поведінці та обирати лише користі продукти, щоб підтримувати обраний шлях здорового життя.

Та це не означає, що потрібно сидіти на дієті чи повністю відмовлятись від солодкого, для таких випадків і існують корисні солодощі. Особливої популярності серед корисних солодощів набрали так звані фітнес-батончики, які виготовляються з шоколаду, сухофруктів та горіхів. 

Вони можуть містити:

  • родзинки;
  • курагу;
  • мигдаль;
  • та інші, багаті на вітаміни продукти. 

Споживаючи корисні солодощі, виходить, що і людина не відчуває дефіциту в бажаних смаколиках і організм залишається задоволеним. До списку корисних солодощів часто додають чорний шоколад. Фахівці запевняють, що він стимулює роботу мозку. Саме тому студентам перед іспитами часто дозволяють брати з собою плитку чорного шоколаду. Та, все ж таки, якщо ви займаєтесь спортом і спілкуєтесь за своїм здоров’ям, питання з шоколадом варто узгодити з тренером. 

Придбати фітнес-батончики та інші корисні та багаті на корисні вітаміни солодощі можна у спеціальних спортивних магазинах. Окрім того, такі батончики вже давно широко розповсюджені по звичайним супермаркетам, їх можна знайти ледь не на кожному прилавку. Також, придбати їх можна в інтернет-магазинах. Зазвичай там представлений широкий асортимент різноманітної продукції, яка може бути вам до смаку. Ціна на корисні молодощі майже не відрізняється від ціни на звичні, тому дозволити собі їх може майже кожен.
Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Продукти та напої" на ЖЖ.info
Продукти та напої | 12.12.2022 | Переглядів: 487 | сладости, еда, фитнес-батончики, правильное питание

Читайте також на цю тему: