Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Де в Житомирі замовити найсмачнішу піцу?

Автор: Мария Никулина, 10.08.2018, 14:55:24 Де в Житомирі замовити найсмачнішу піцу?

Смачна та ароматна піца… Напевно, лише від цих слів вам уже захотілося шматочок цієї чудової страви. Тоненьке, хрумке тісто, завжди різна, смачна начинка – те, що робить цю страву неперевершеною і актуальною сьогодні. У різних закладах піцу готують по-різному. Хтось надає перевагу піці на пишному тісті з великою кількістю начинки, а хтось полюбляє традиційний, італійський варіант піци – тоненький корж, смачний соус, і начинка, найчастіше з шинки та сиру.

Сьогоднішні піцерії в Житомирі пропонують безліч різних варіантів цієї страви з різною начинкою, та різного розміру. Так, найпопулярнішими піцами сьогодні вважаються: «Маргарита», «Гавайська», «Пепероні», «4 сири», « З морепродуктами». Замовити якусь з цих піц можна завдяки сервісу Містер Ам Житомир. А далі ми детальніше поговоримо про піцу і розкажемо, де найкраще замовити піцу з доставкою.
 

Про піцу

Найпопулярніша закуска, улюблена страва, швидка у приготуванні та надзвичайно ситна – так, це все опис піци. Піца і до сьогодні залишається найкращим варіантом закуски. Вона чудово втамує голод, і її вистачить для компанії. Для прикладу, чудовою ідеєю буде замовити піцу для вечірки, дня народження, на свято, для перегляду фільму.

Піца чудово доповнить ваш відпочинок, і ви зможете смачно поїсти, і головне – не переїсти, а лише отримати масу задоволення від тонкого тіста та смачної начинки. Погодьтесь, адже ніщо не зрівняється з тим, як тягнеться сир на піці, і з хрумкими скоринками.
 

Де замовити?

Сьогодні в Житомирі існує безліч різних піцерій, і всі вони по-своєму розуміють слово «піца». Справжню, смачну піцу можна замовити з доставкою у піцерії «Челентано».

Важливо обрати піцерію, яка дотримується усіх деталей нижче:
 

  1. Піцерія повинна готувати піцу якісно та з використанням хороших продуктів;
  2. Важливо, щоб у піцерії був широкий вибір такої страви, із різною начинкою і на різному тісті;
  3. Піцерія має пропонувати декілька розмірів піци;
  4. Доставка в такій піцерії має відбуватися швидко і на високому рівні, без затримок та інших проблем.
Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 10.08.2018 | Переглядів: 2551 | доставка, еда, пицца

Читайте також на цю тему: