Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Продукти та напої

Досвід із Реберні у Львові

Автор: Светлана Егорова, 10.02.2023, 11:50:21 Досвід із Реберні у Львові

Що ж, після нашої поїздки на вихідні до Львова мені багато хочеться чим поділитися, а особливо розказати про декілька місць, де ми побували, що бачили та їли. А одне з таких місць - то Реберня. Ми багато чули про неї гарного, адже Реберня - то вже майже візитівка Львову, тому в перший же день пішли поїсти саме до цього закладу. Сказати, що Реберня Львів меню має неймовірне, то нічого не сказати, та давайте про все по черзі.

Почнемо з атмосфери. Перше що помічаєш, завітавши до цього місця, це те, що тут продумано все. Стиль інтер’єру та екстер'єру відповідають одній тематиці, все виглядає гармонійно. Заходячи до закладу ви ніби поринаєте в особливу атмосферу і переноситесь до чарівної країни мʼяснихароматів та смачних страв.

У закладі на нас чекала несподіванка - велика кількість відвідувачів. Признаюся, ми на таке навіть не очікували, та все ж місце для нас теж знайшлося. Хоча ми й переживали, що доведеться чекати.

Відкривши меню, ми не побачили великого асортименту, проте аромати стояли такі, що сумнівів не було - нам буде смачно. А поки ми озиралися в очікуванні нашого замовлення, зрозуміли, що замовили таки мало, доведеться робити до замовлення. За сусідніми столиками відвідувачі так наминали реберця, що ми ледве дочекалися свого замовлення. 

Подача самих реберець - то взагалі окрема тема. Офіціант при вас розрубує їх справжньою сокирою - виглядає дуже круто та ефектно! А їсти реберця, як нас навчили, найсмачніше просто руками. Щоб не заляпатися видали симпатичні паперові фартушки.

До моменту, як ми скуштували страву, ми вже так зголодніли, що перший же шматочок соковитого м’яса, потрапивший до рота сприйнявся як щось неземне. Другий та навіть десяти, в тім, теж були дуже смачні. Підігріті ароматами смажених реберець та нагулявши апетит до цього, ми не помітили, як від замовлення залишилися самі кісточки. Таки довелося робити ще одне замовлення.

На цей раз виріши взяти щось більше легше, ніж реберця, і цим легше виявилася смачна скумбрія, маринована у спеціях та запечена на грилі. З кислинкою лимона та соусом тартар - це супер смачно. Ще меню пропонує камамбер на грилі у поєднанні із журавлиним соусом, запечену картоплю та декілька додаткових страв. До страв можна замовити різні напої, серед яких гарний вибір пива.

Великим плюсом є те, що, окрім того, щоб тільки посидіти у закладі можна ще й замовити страви на доставку і смакувати ними вдома. Нас запевнили, що при доставці реберця не втрачають температури, тому що їх не розрубують та пакують у спеціальні коробки. Невеличкий спойлер - це дійсно так! Ми не змогли втриматися і в останній день подорожі замовили реберця це раз до себе у готель, на цей раз укомплектувавши їх ще й смачнющим крафтовим пивом. 

Ми залишилися дуже задоволеними від закладу і смаку реберець, то ж від душі рекомендуємо відвідати Реберню, якщо ви будете у Львові.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Продукти та напої" на ЖЖ.info
Продукти та напої | 10.02.2023 | Переглядів: 640 | еда, ресторан, реберня, Кухня

Читайте також на цю тему: