Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Покупки для дорослих

Гріндер: забаганка чи необхідність?

Автор: Сергій Ковальчук, 07.11.2023, 09:52:56 Гріндер: забаганка чи необхідність?

Культура куріння канабісу передбачає не тільки використання девайсів – бонгів, баблерів та люльок, а й застосування різноманітних млинів для трави. Чому подрібнення трави таке важливе? Чи вважаються витрати на придбання гріндера елементарною забаганкою, чи в цьому є обґрунтована необхідність?

Рівномірність помелу та якість куріння

Для багатьох подрібнення це звичайний крок при курінні марихуани. Попри на те, що гріндер для трави вважається простим, ефективним та недорогим інструментом для помелу, деякі курці діють по-старому. Перетирають шишки руками, стрижуть траву ножицями або рубають ножем. Чи не простіше інвестувати в ручний млин трохи коштів, зазирнувши в Магаз 420 та позбавити себе деяких проблем, хоча б з характерним запахом від рук.

Якість перемела дозволяє збільшити площу зіткнення рослинної субстанції з вогнем, що забезпечує рівномірне горіння або випаровування. Чим однорідніша фракція, тим більше вилучається канабіноїдів з канабісу. При цьому якість суміші значно покращується.

Канабіноїди (ТГК та КБД) та терпені (мірцен та лимонен) високої концентрації зосереджені в трихомах верхніх бруньок канабісу. Однорідність помелу забезпечує рівномірність:

  • вигоряння суміші;
  • прогрівання чаші-шліфу;
  • вилучення корисних речовин із рослинної субстанції.


Консистенція подрібнення трав залежить від цілей її використання. Для бонгу необхідна більша фракція рослинної суміші, для самокруток допустимий пил. Кіф легко видобути, якщо купити три- або чотирисекційний металевий гріндер з уловлювачем пилу та пилку.

Розміри та модифікації крешерів для трави

Модельний ряд гріндерів багатий та різноманітний. На сайті Magaz420, найкращого в Україні хедшопа девайсів та аксесуарів для куріння, представлені класичні крешери Grace Glass, Black Leaf, Amsterdam різного діаметру, з різною кількістю секцій та типом різального елементу.

Металеві крешери мають тривалий термін експлуатації. Щільно прилегла кришка на магнітному замку ніколи не підведе та й не розкриється, навіть якщо невдало випаде з рук. Під кришкою верхньої секції ховається різальний механізм із гострими, алмазною гранкою зубцями. Залежно від бренду та моделі гріндера, зустрічаються різні типи зубчиків різального елементу:

  • трикутні;
  • трапецієподібні;
  • ромбоподібні;
  • гіперкубічні;
  • хвилеподібні;
  • пірамідальні.


Ви можете купити гріндер простий однокамерної моделі, що складається з однієї секції та кришки. Або віддати перевагу складній моделі, що складається з трьох, чотирьох і навіть п'яти секцій великого діаметра. Такі аксесуари незамінні для курця, та й у господарстві завжди знадобляться.

Крешери з однаковим успіхом перетруть траву та спеції у дрібнодисперсний порошок. Розсортують за фракціями залежно від діаметра сіток, встановлених у середині девайсу. А ще зберуть кіф та пил у нижньому відсіку, звідки пилові частки добуваються легко за допомогою спеціальної мініатюрної лопатки-скребка.

Виберіть з каталогу інтернет-магазину оптимальний варіант гріндера за прийнятною ціною. Сподіваємося, що обновка повністю задовольнить запити любителів насолодитися незвичайним ароматом квітів незрівнянної Мері Джей.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Покупки для дорослих" на ЖЖ.info
Покупки для дорослих | 07.11.2023 | Переглядів: 600 | курение, Канабис

Читайте також на цю тему: