Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Автомобілі

Подарункові набори для автомобіліста – найкращий вибір

Автор: Егор Мокрицкий, 14.06.2022, 09:38:56 Подарункові набори для автомобіліста – найкращий вибір

Автомобіль для багатьох не просто засіб пересування, а транспорт для роботи, відпочинку й у прямому сенсі життя. Більшість з нас проводить дуже багато часу за кермом та поряд з водієм і хоче весь цей час знаходитися у гармонійному комфортному просторі. Універсальними та потрібними подарунками стануть подарункові набори для автомобілістів зі стильними й практичними аксесуарами.

Є автотовари, які не зручно або не прийнято дарувати, до них можна віднести автохімію, запчастини, чохли та інше. А набори аксесуарів, що містять заглушки для ременя, брелоки, ключниці – це завжди корисні сувеніри. Їх можна вибрати за маркою машини або придбати універсальний комплект заглушок, які принесуть користь автомобілісту в різних ситуаціях. Кожен власник авто буде задоволений, отримавши подарунковий набір з емблемою бренду своєї машини.

Що входить у подарунковий набір для автомобіліста

Набори містять універсальні аксесуари та мають різну комплектацію, відрізняються за ціною.  Стандартний подарунковий набір включає:

  • Заглушки для ременів безпеки


Заглушки для ременів безпеки – аксесуари, що стануть у пригоді. Звичайно, використання ременів безпеки допомагає запобігти багатьом проблемам на автошляхах та рятує життя. Але бувають випадки, в яких застосування ременя не передбачається з технічних причин, а автоматична система контролю машини постійно нагадує про пристібання ременів.

Заглушка вимкне датчик непристебнутого ременя. Обманка дозволяє виконати необхідні маніпуляції, які не несуть загрози життю людей і не порушують правил дорожнього руху.

Наприклад, заглушки ременя стануть незамінними для ремонту, миття машини, під час перебування в ній маленьких дітей або тварин на стоянці. Заглушки захищають отвори тримача ременів від сміття, монет, дрібних предметів.

Серед асортименту можна вибрати заглушки – перехідники, які не лише блокують щілину тримача та зумер, а дозволяють вмикати ремінь у заглушку, забезпечуючи його якісну роботу без порушення режиму безпеки. Подарунковий набір для автомобіліста може включати 2 заглушки на ремінь безпеки (водійський та пасажирський) з нержавіючої сталі, з обробкою з гарного екошкіри та відбитком логотипу автомобіля. Аксесуари універсальні, сумісні з роз'ємами всіх автомобілів зазначеної автомобільної марки.

  • Брелок для автоключа


Брелок для автоключа – стильний аксесуар в подарунковому наборі, що дозволяє знайти ключ автомобіля серед дрібниць чи сумці. Іменний брелок з логотипом підходь чоловікам та жінкам, має презентабельний вигляд.

Брелок може бути доповнений плетеним ремнем з екошкіри, він не боїться вологи і залишає свій первісний вигляд надовго. Металеві елементи брелка створюються з хромованої сталі, гарно виглядають, довговічні.

  • Ключниця з логотипом чи гаманець


Ключниця з логотипом чи гаманець – стильний аксесуар у наборі автомобіліста. Вона становить собою універсальний та компактний чохол для ключів. Ключниця стане приємним доповненням до набору аксесуарів та позбавить необхідності шукати ключі в сумках та кишенях. Має карабін для кріплення на ремінь чи сумку, та ланцюг із кільцем для фіксації ключів. Чохол - ключниця виконаний з екошкіри, має нанесений логотип, стильно поєднується з іншими предметами в подарунковому наборі.

Замість ключниці в набори може входити компактний гаманець з логотипом автомобільної марки. Портмоне можна використовувати для грошей, карток чи документів водія. Він також зручний та відповідає стилю інших аксесуарів набору.

Презентабельні та корисні подарункові набори стануть універсальними презентами для чоловіків та дівчат. Їх можна подарувати колегам, друзям, родичам на будь-яке свято, а також просто зробити приємний сюрприз близькій людині. Окремо можна купити заглушки на ремінь безпеки, але їх комплектація в наборі з іншими стильними аксесуарами, стане особливим знаком уваги. Аксесуари з логотипом власної марки авто викликають більше позитивних емоцій та радують водіїв.

 
Автор: Егор Мокрицкий, редактор рубрики "Автомобілі" на ЖЖ.info
Автомобілі | 14.06.2022 | Переглядів: 799 | авто, автоаксессуары, Автомобиль, автонабор

Читайте також на цю тему: