Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

В Житомирі відбудеться третій фестиваль імені Володимира Шинкарука «Пісенний спас»

Автор: Тимофій Надводнюк, 15.06.2017, 12:12:29 В Житомирі відбудеться третій фестиваль імені Володимира Шинкарука «Пісенний спас»
З 17 по 20 серпня у Житомирі відбудеться великий щорічний міжнародний фестиваль мистецтв імені Володимира Шинкарука «Пісенний спас». Даний фестиваль вже втретє організовує донька Володимира – Ірина Шинкарук, що також є артисткою як і колись її батько. Традиційно у рамках фестивалю буде обрано найкращого виконавця авторської пісні, естрадної пісні та конферансьє (ведучий), а усе тому що саме ці таланти мав Володимир Шинкарук.

Ми поспілкувалися із Іриною і дізналися, що спочатку цей фестиваль був схожий більше на щось типу концерті пам’яті батька.
 

«Колись, мій батько влаштовував такі собі творчі вечори на свій день народження – 19 серпня, що якраз припадало на яблуневий спас. Він скликав своїх друзів, творчих побратимів, колег і виконував свої пісні, частіше за все це було у театрі. Згодом, батькові друзі звернулися до мене з питанням чи буду я робити щось подібне і я вирішила влаштувати «Пісенний спас», тепер це щорічний конкурс для молодих артистів» - розповіла Ірина.


На заході, крім учасників, також виступатимуть відомі українські та зарубіжні виконавці, а також переможці минулого року. Заявки на участь у фестивалі ще приймаються, для того аби її подати потрібно скачати спеціальну анкету з спеціального сайту фестивалю.

По факту, подача заявок повинна була б припинитися ще 1 липня, але так як багато бажаючих з якихось причин не встигають їх подати, скоріше за все, часові рамки будуть розширені до 1 серпня, запевнила Ірина Шинкарук.

Проте, не усі бажаючі потраплять на сцену «Пісенного спасу», для того аби потрапити до першого туру потенційні учасники спочатку пройдуть онлайн кастинг, підкреслила організатор фестивалю.
Автор: Тимофій Надводнюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 15.06.2017 | Переглядів: 1507 | шинкарук, Житомир, фестиваль

Читайте також на цю тему: