Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як заощадити на покупці б/у автомобіля - поради фахівців

Автор: Ольга Вітренко, 16.08.2018, 22:47:39 Як заощадити на покупці б/у автомобіля - поради фахівців
Ринок України стає більш відкритим для якісних товарів з-за кордону. Ця тенденція стосується і автомобілів. На сьогоднішній день найвигідніший варіант покупки автомобіля за кордоном - це ввезення транспортного засобу з Європи або з США. Покупці і експерти ринку в один голос стверджують, що сьогодні на таку покупку можна заощадити більше половини вартості авто, якщо порівнювати з ринком України або навіть Россії.

Більшість покупців таких авто купують транспортний засіб «під ключ». Тобто, один раз оплатити вартість автомобіля і, більше ні про що не замислюючись, отримати ключі і документи на свою мрію.

Але, як кажуть фахівці компаніі Planetavto.ua, перш ніж робити вкладення в покупку авто бу Дніпро з закордону необхідно все прорахувати і поцікавитися.
 

Порівняння цін на автомобілі з США


Розберемо 3 варіанти автомобілів і ціни на пригін їх з США:

Mazda 6, 2016 рік випуску, двигун 2.5 літра, бензин, в комплектації Touring. Фахівці стверджують, що орієнтовна ціна привезеного авто з постановкою на облік - 15000 $. Для порівняння, якщо купувати б.у. автомобіль, придбаний в Україні, в аналогічній комплектації - ціна буде близько 20000$. Відразу очевидна економія приблизно в 5000$;

Toyota Rav 4, 2015 рік випуску, двигун 2.5 літра, бензин, в комплектації Xle. Орієнтовна ціна, привезеної поставленої на облік в Україні машини, порядку 19000 $. На сайтах продажу авто, аналогічна модель автомобіля, коштує від 25000 $. Покупець може отримати вигоди близько 6000 $.

Cadillac SRX, 2012 рік випуску, двигун 3 літри, бензин. У комплектації Luxury. Орієнтовна ціна, привезеної і поставленої на облік машини, порядку 16000$. При пошуку на сайтах б.у. автомобілів в Україні, аналогічна комплектація - коштує від 25000$. Економія 9000$, що є дійсно значною сумою.
 

Сервіс та обслуговування клієнтів


Співробітники компанії також звернули нашу увагу на те, що дані автомобілі повністю легальні і проходять всі необхідні процедури авто бу в Україні. Завдяки цьому транспортні засоби, привезені з США, не створюють ніяких незручностей своєму власникові при перепродажі або при проведенні будь-яких інших операціях.

При виборі авто, співробітники надають історію автомобіля, історію ДТП, інформацію про технічне обслуговування та інші необхідні документи.

Під час обговорення умов співпраці, нам запропонували підписати офіційний договір з гарантіями, що вселяє довіру, особливо коли справа стосується такого, далеко не дешевого придбання. Також можливі різні способи оплати:
  • Готівковими коштами.
  • Оплата банківською картою.
  • Безготівковий розрахунок.
  • І навіть оплата частинами.
 

Чому авто з США краще ніж придбані в Україні?


Секрет досить простий. Як пояснили фахівці, автомобілі, пригнані з Америки, не знають розбитих доріг і обслуговувалися тільки на офіційних СТО. Ви отримуєте дійсно хороший автомобіль і не ризикуєте бути обманутим на ринку. Насправді вам не потрібно бути експертом у виборі автомобіля, ви отримаєте детальну консультацію про кожну цікавить вас машині.
Автор: Ольга Вітренко, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 16.08.2018 | Переглядів: 2319 | покупка авто, водители, автомобили

Читайте також на цю тему: