Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

PHILADELPHIA Concept House — новий будинок з динамічним фасадом на Печерську

Автор: Егор Мокрицкий, 19.03.2020, 20:44:58 PHILADELPHIA Concept House — новий будинок з динамічним фасадом на Печерську

Клубний будинок бізнес-класу PHILADELPHIA Concept House — це ексклюзивний архітектурний проєкт, інновації, безпека, приватність та бездоганний сервіс, що сприяє щоденному комфорту резидентів. Об’єкт будується на Печерську, а тому приваблює всіх, хто прагне жити в епіцентрі найважливіших культурних, світських та бізнес-подій Києва.

Знайомство з проєктом

Завдяки ефектній архітектурі новий об’єкт стане візитівкою Києва. Динамічний фасад зі скла й металу створюватиме неповторну гру світла.

Максимальному комфорту резидентів сприятиме розташування ЖК PHILADELPHIA. Відстань до найближчої станції метро — 800 м. Неподалік знаходяться бізнес-центри й готелі міжнародного рівня, арт-простори й сквери, концептуальні ресторани й стильні бари, локації для яскравого дозвілля та інфраструктура для розвитку дітей. 5 хвилин на автівці — і ви на Хрещатику.

Буде облаштовано зони для активностей, спілкування й відпочинку. Для неформальних зустрічей передбачено club lounge. Перші три поверхи активні, а тому ключові об’єкти інфраструктури для комфортного життя знаходитимуться в самому будинку. Територія охоронятиметься 24/7. Заплановано систему відеоспостереження з максимальною зоною покриття.

Однією з переваг проєкту є подвір’я без доступу автівок. У розпорядженні мешканців — надійний підземний паркінг з пожежною сигналізацією, датчиками задимлення й автоматичною системою пожежогасіння.

Сплачувати рахунки за комунальні послуги й обслуговування, а також комунікувати з управляючою компанією ATMOSFERA можна буде зі смартфона. Для цього необхідно завантажити мобільний застосунок SFERA. Якісне виконання побутових завдань забезпечить консьєрж-сервіс.

Квартири в ЖК PHILADELPHIA Concept House

На 17 поверхах будинку знаходитиметься лише 65 квартир. Буде встановлено панорамні вікна з дзеркальним покриттям. Резиденти ЖК ФІЛАДЕЛЬФІЯ Концепт хаус зможуть насолоджуватися незабутньою панорамою в будь-коли: зустрічати світанок, милуватися заходом сонця й надихатися мерехтінням вогнів міста вночі.

Продаються однокімнатні (близько 48 кв. м), двокімнатні (52,98–78,85 кв. м) і трикімнатні (84,56–133,17 кв. м) квартири. Приваблива пропозиція — дворівневе помешкання, де можна спланувати спальню з просторою гардеробною й індивідуальною ванною кімнатою, домашній офіс, стильну лаунж-зону, вітальню з домашнім кінотеатром та колекцією картин.

У відділі продажів вам розкажуть більш детально про проєкт, озвучать актуальну вартість нерухомості та допоможуть визначитися з найоптимальнішим варіантом. Щоб не пропускати новини та акційні пропозиції, заглядайте на офіційний сайт житлового комплексу.

Автор: Егор Мокрицкий, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 19.03.2020 | Переглядів: 1585 | Стройка, строительство

Читайте також на цю тему: