Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Складні та телескопічні автоматичні ворота для об’єктів спеціального призначення – вивчаємо особливості унікальних огорож

Автор: Сергій Ковальчук, 08.10.2020, 22:25:59 Складні та телескопічні автоматичні ворота для об’єктів спеціального призначення – вивчаємо особливості унікальних огорож
Швидкісні в’їзні системи призначаються для промислових територій та ділянок державного призначення. Телескопічні відкатні та складні автоматичні ворота ефективно виконують ролі регулювання транспортного трафіку та захисту території від несанкціонованого проникнення. Обидва типи конструкції розраховані території з обмеженим простором. Складні в’їзні системи більш компактні, оскільки стулки створюються з окремих секцій, які при відкритті створюють «гармошку». Цей механізм дії схожий з дверима тролейбусу. Що стосується відкатних телескопічних конструкції, то стулки розміщуються вздовж огорожі та не займають простір навколо в’їзду.

Спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ Київ» ознайомилися з особливостями в’їзних систем обох видів та виявили їх найзначніші переваги. До того ж, вони представили декілька моделей від європейських виробників, які орієнтовані на швидку роботу на об’єктах спеціального призначення.
 

ВУЛИЧНІ ВОРОТА, ЩО СКЛАДАЮТЬСЯ КНИЖКОЮ: ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТА НАЙКРАЩІ СЕРІЇ

завод wisniowski - промышленные складные - откатные - ворота для въезда - киев
В’їзні системи цього типу здатні ефективно перекривати проїзди до 9-18 метрів шириною. Ворота-гармошка виготовляються з оцинкованої сталі та мають одну чи дві стулки у залежності від особливостей території. Механізм дії може бути консольним, підвісним чи рейковим. Для швидкого відкриття проїзду система оснащується автоматикою з дистанційним управлінням. Монтаж конструкції на вулиці потребує підготовки бетонного фундаменту, улитих рейок та кріпильних стовбчиків. Конструкцію можна також встановити у приміщенні.

Популярними рішеннями з асортименту складних систем є моделі V-KING та TRAFFIC від польського бренду Wisniowski. Вони чудово поєднують найкращі особливості двостулкових конструкцій та автоматичних шлагбаумів. V-KING та TRAFFIC виготовляють з сертифікованої оцинкованої сталі. Вони мають підвищену швидкість роботи – до 1 м/сек. У залежності від параметрів конструкції оснащуються серійно автоматикою DAAB, МТ чи МК. У базовому комплекті також представлені 5-10 кромкових планок безпеки, 2 аварійних вимикача та фотоелементи. Заповнення пропонується на вибір – профіль 25х25 мм або гратчаста панель Vega 2D Super.
 

ТЕЛЕСКОПІЧНІ АВТОМАТИЧНІ ВОРОТА ДЛЯ В’ЇЗДУ НА ПРОМИСЛОВИЙ ОБ’ЄКТ: КОЛИ ВАРТО ОБРАТИ ЦЕ РІШЕННЯ?

телескопические промышленные ворота - изготовление под заказ - монтаж - киев
Відкатні системи для виробничих територій та ділянок спеціального призначення також характеризуються великою швидкістю та додатковими опціями. Одним з яскравих прикладів є модель PL 200 від Wisniowski. Вона здатна перекривати проїзд шириною до 24 метрів. Під час відкриття стулки накладаються одна на іншу, що значно економить простір. PL 200 встановлюється у місцях інтенсивного руху габаритного транспорту, де логістика потребує швидкісного рішення. Металева конструкція піддається антикорозійній обробці за допомогою розігрітого до 450С цинку. Далі вона фарбується за технологією DUPLEX, забезпечуючи стійкість покриття протягом 15 років експлуатації. Pl 200 оснащена несучої рейкою розміром 200х155 мм та електричним приводом. Безпечна експлуатація обумовлена ​​наявністю стабілізуючою стулки.
 

КОМПЛЕКСНІ ОГОРОЖІ ДЛЯ ТЕРИТОРІЙ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ: ЯКИМИ КОНСТРУКЦІЯМИ ДОПОВНИТИ ВУЛИЧНІ ВОРОТА?

складные ворота для промышленных объектов - производство Польша - Киев
Бренд Wisniowski спеціалізується на розробці інноваційних рішень для промислових об’єктів. Продукція польського заводу характеризується довговічністю, надійністю, функціональністю, адаптацією до місцевого клімату, простим та легким обслуговуванням, естетичним та сучасним зовнішнім виглядом. Wisniowski має гнучке виробництво, тому клієнти самостійно обирають особливості в’їзної системи, зокрема, розміри, дизайн, наявність додаткових опцій. Однією зі спеціальних послуг є створення комплексної огорожі для приватного об’єкту у єдиному стилі. Це означає, що окрім вуличної відкатої чи складної системи виготовляється надійний паркан з тим самим дизайном. Огорожі польського
виробництва: https://brama-market.lviv.ua/products/category/wisniowski-kovani-ogorozhi відносяться до категорії преміум завдяки якісним матеріалам та інноваційним технологіям. Також бренд випускає широкий асортимент додаткових аксесуарів, наприклад, систем безпеки з дистанційним управлінням.
 

ДЕ ЗАМОВИТИ АВТОМАТИЧНІ ВОРОТА СКЛАДНОГО ТА ТЕЛЕСКОПІЧНОГО ТИПУ З МОНТАЖЕМ У КИЄВІ?

уличные промышленные ворота - оцинкованная сталь - изготовление под размер - Львов
Багато сучасних заводів під час розробки інноваційних рішень орієнтується на потреби користувачів. Саме тому при замовленні вуличної конструкції можна впливати на основні параметри, такі як функціональність, розміри та зовнішній вигляд. Компанія «БРАМА МАРКЕТ Київ» пропонує клієнтам створення унікального проекту з тривимірним зображенням майбутнього виробу безкоштовно. Ми готові задовольнити всі ваші потреби ще на стадії розробки, щоб готова конструкція відповідала очікуванням. Наші спеціалісти можуть також прорахувати попередню вартість проекту. У якості додаткової послуги надається оперативний монтаж системи. Для отримання персональної знижки на продукцію зверніться до шоу-руму на вул. Кирилівській, 69-В. Більше інформації за контактними номерами: 0673488399 та 0501604611.
Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 08.10.2020 | Переглядів: 1734 | Ворота

Читайте також на цю тему: