Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Прогноз погоды в Луцке на август

Автор: Артем Кондратюк, 30.07.2021, 19:45:00 Прогноз погоды в Луцке на август
У 2021 році літо особливо спекотне. Періодично бувають дощі та грози, але якщо говорити про погоду в цілому, то сонця на вулицях країни явно більше, ніж опадів. Багато хто починає свій день з прогнозу погоди, щоб не прогадати й зібратися по погоді. Більш зручна функція - прогноз погоди на місяць. З його допомогою можна заздалегідь визначити, скільки холодних днів очікується, коли буде спекотно, а коли потрібно буде взяти з собою парасольку, оскільки очікуються опади. Таким чином, ваш день не супроводжуватиметься стресом через недалекоглядність щодо погоди.

Якщо ви також живете в Луцьку або збираєтеся його відвідати, тоді вам просто необхідно знати, якою буде погода Луцьк ви знайдете прогноз погоди в місті на місяць. Всі дані сайту перевірені та точні, тому ви можете бути впевнені в прогнозі, і точно не забудете парасольку, в той день, коли опади неминучі.

Прогноз погоди в Луцьку на серпень 2021 року

Ох і мінливим же буде серпень ... Не вірите? Тоді ми розповімо про те, яка ж погода очікує Луцьк в цьому місяці.

І так, перша тиждень серпня обіцяє відзначитися непостійністю. На початку тижня, спекою відзначиться тільки один день - 1 серпня. В цей день очікується 28 градусів тепла. А ось З 2 серпня похолодання до 23 градусів і дощ. 3 серпня буде хмарно, без опадів, але спека знизиться до 24 градусів. З 4-7 серпня у Луцьку очікуються дощі. Температура стабільно варіюється від 24-26 градусів тепла. А от 8 серпня потеплішає до 26 градусів, без опадів.

Комфортна, тепла погода очікується з 9-12 серпня. Але температура буде знижуватися з кожним днем ​​від 27 до 25 градусів тепла. І відразу 13 серпня - очікується похмура погода та дощ, який затримається в Луцьку і на вихідні. 14-15 серпня порадує тільки те, що місцями буде з'являтися сонце, а температура складе 24-26 градусів.

16 серпня - і хмарно, і сонячно, але вже тепліше. 17-18 серпня - сонячна і спекотна погода, яка змотивує вас вийти на прогулянки по місту, очікується 26 градусів тепла. І поспішіть, оскільки вже з 19 серпня погода стане на кілька градусів прохолодніше - +24 градуси тепла. А ось з 21 серпня почнуться дощі, які триватимуть до понеділка, 23 серпня.

Денна температура складе +24 градуси тепла.

А останній тиждень серпня буде сонячною, з комфорною, теплою температурою - 24-25 градусів тепла.
підсумок

У серпні в Луцьку очікується: 4 дня, коли буде ясно. 15 днів, коли сонце змінитися на хмари. А також 11 днів, коли очікуються опади.
Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 30.07.2021 | Переглядів: 1285 | прогноз погоды, погода

Читайте також на цю тему: