Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Вибір сироватки для обличчя: шукаємо найкраще

Автор: Светлана Егорова, 05.08.2021, 12:52:34 Вибір сироватки для обличчя: шукаємо найкраще

Всім відомо, що шкірі потрібен в глибокий і щоденний догляд. Особливо дана фраза доречна, мова йде про догляд за шкірних покривів особи. Бувши підготовкою до нанесення крему, серум діє потужно та оперативно, не залишаючи на шкірі залишків від власного використання.

Але існує неправильна точка зору, що сироватка для обличчя може застосовуватися окремо, не в поєднанні з кремом. Яка причина? Мета сироватки для обличчя - оперативно доставити поживні речовини, а крему - закрити пори, не дати речовин вийти з організму. Тому сироватки для обличчя - тільки один з етапів догляду за поверхневим шаром дерми. Найбільш затребувана сироватка в ампулах.

Які можуть бути сироватки?

Які ж косметологічні засоби можуть бути за механізмом своєї дії на шкіру обличчя? Поговоримо про це більш детально:

  • з гіалуроновою кислотою (зволожують шкіру) - рекомендується наносити 2 рази на добу (в ранкові та вечірні години), досить ефективний для сухої і чутливої ​​шкірних покривів;
  • заспокійливі - мають у своєму складі такі інгредієнти, як ніацинамід, екстракти різних цілющих для дерми трав, алантоїн;
  • сироватки зі скрабірующім дією - обов'язковим є присутність у формулі компонентів безлічі кислот (в більшості випадків - це ацетилсаліцилова і молочна). Лікарі рекомендують наносити їх у вечірній час, на очищену шкіру перед сном;
  • антивікові - відмінні серуми для догляду за поверхневим шаром шкіри людям, яким за п'ятдесят років;
  • дешеві сироватки для обличчя, які допомагають вирішити недоліки проблемної шкіри - мають у своєму складі прополіс, цинк, лікувальні трави, інші компоненти.


Вибір нашого онлайн-магазина досить широкий, в переліку є всі різновиди сироваток для обличчя, які мають попит в нашій країні. Доступні і засоби за низькою вартістю. Ціна прийнятна для покупців, а оперативність транспортування порадує самого нетерплячого споживача в будь-якому населеному пункті України. Придбати серум для особи у нас - найкраща ідея.

Як правильно користуватися?

Після того, як замовник прийме рішення придбати сироватку для обличчя і зробить це, він повинен порадитися з грамотним фахівцем, який підкаже, як потрібно наносити продукт. Кожен виріб має свої принципи застосування, навіть найбільш ефективна не принесе бажаного результату, якщо не дотримуватися інструкції по застосуванню (ціна медикаменту тут не має значення). Джерело інформації: https://thebodyshop.ua/.

 
Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 05.08.2021 | Переглядів: 1071 | крем, сыроватка, уход, косметика, красота

Читайте також на цю тему: