Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2006 » Апрель » 2 » 18:07:36

Результаты выборов отменили из-за заблудившегося наблюдателя и пьяной секретарши

02.04.2006, 22:24:58 12151 0
Результаты выборов отменили из-за заблудившегося наблюдателя и пьяной секретарши

За підсумками виборів міського голови в Житомирі переміг кандидат від «Нашої України» - Віра Шелудченко. Про це сказав голова Житомирського обласного осередку «Нашої України» Тарас Довгий. «Однак нинішній мер міста «підгріб» під себе усіх «лузерів» виборчої кампанії, і вони намагаються створити ілюзію фальсифікацій на цих виборах, - заявив він.

«Дільничні комісії все вчасно порахували, у нас на руках усі 119 протоколів з 119 дільниць. Проблем ніяких не було, системних скарг не було. Обидві районні ТВК вчора розглянули усі скарги, відхили їх і підписали протоколи, згідно яких перемагає наш кандидат. Документи були передані до міської ТВК для остаточно рішення. І ось тут почався «бєспрєдєл».

«В роботу міської територіальної виборчої комісії активно втручається нинішній мер і намагається визнати вибори недійними, - зазначив Довгий. - Адже у діючого мера були великі можливості сформувати міську ТВК на свій розсуд. У міській ТВК, приміром, є представники абсолютно «віртуальних» партій, ну, приміром, НРУ за єдність чи «Вперед, Україно!». Під ці партії діючий мер «підставив» своїх людей, тому ми й отримали таку проблему, - вважає Тарас Довгий. - Тому й почалося масове скасовування результатів вибрів. Однак, кожен четвертий житомирянин проголосував за нашого кандидата і люди готові самі вийти на вулицю відстоювати свої голоси - навіть без нашого заохочення. - сказав Довгий. - Хоча вчора розмовляв з керівником штабу соціалістичної партії і вони виловили бажання також вийти на вулиці і приєднатися до нас».

«Скасовують результати виборів на дільницях по абсолютно безглуздими причинам. Ну, приміром, один із спостерігачів заявляє - «я у 8.20 ранку прийшов до виборчої дільниці, але її не знайшов. Через це я вважаю, що вибори на цій дільниці не відбулися. Його перепитують: то не знайшов, чи, може дільниця була закрита? Ні, каже, не знайшов… Або секретар іншої виборчої дільниці заявляє - я випила 100 грам і не з’явилася на виборчу дільницю. А у зв’язку з тим, що секретар виборчої дільниці був відсутній, на дільниці були можливі фальсифікації. І результати скасовують. На сьогодні вже скасовано результати виборів на семи дільницях, - зауважив Тарас Довгий.

"Ми готуємо позовну заяву і, думаю, ця позовна заява буде подана до суду. І все закінчиться тим, що суд визнає перемогу Віри Шелудченко. Адже, згідно чинного законодавства, вона вже перемогла на виборах."


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: