Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2007 » Декабрь » 14 » 14:49:40

Игорь Гундич: в Житомире заработает муниципальная милиция

14.12.2007, 14:49:40 4839 0
Игорь Гундич: в Житомире заработает муниципальная милиция

З лютого 2008 року у Житомирі запрацює муніципальна міліція. Про це поінформував заступник міського голови Ігор Гундич у інтерв’ю для газети “Місто”.

“Відповідна Програма передбачає запровадження інституту муніципальної міліції поступово. Буде укладено договір між міською владою і відділом Державної служби охорони при УМВС України в області про створення протягом наступного року змішаного підрозділу у складі охоронного відділу чисельністю 33 особи (14 працівників міліції та 19 працівників "Варти")”, - зазначив Ігор Гундич.

Також він поінформував, що у першому кварталі 2008 року будуть введені 11 посад. В цілому ж, половина підрозділу має бути з числа атестованих міліціонерів, ще стільки його складу представлятимуть охоронну службу, що зменшить навантаження на міський бюджет. На наступний рік на утримання муніципальної міліції заплановано 761 тис. грн. До 2012 року кількість її працівників становитиме 50 осіб.

“Безперечно те, що в перші місяці триватиме організаційне "притирання" нової служби до вже наявних структур міської влади, що, можливо, обумовить деякі корективи щодо місця облаштування муніципальних міліціонерів, налагодження співпраці із КВЖРЕПами і таке інше”, - зауважив І.Гундич.

Він переконаний, що підрозділ муніципальної міліції принесе житомирянам кращі зміни. Понад це, є задум згодом перетворити офіси муніципальної міліції в центри громадських зв'язків мешканців міста з владою. Там працюватимуть і уповноважені міського голови, здійснюватимуть прийом громадян міський голова і його заступники. Безпосередньо на територіях КВЖРЕПів, за місцем проживання городян.

21 листопада вісімнадцята сесія п'ятого скликання Житомирської міської ради затвердила "Програму сприяння забезпеченню безпеки життєдіяльності, благоустрою, законності та громадського порядку в місті Житомирі на період 2008-2012 років".

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: