Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2008 » Март » 6 » 16:19:56

Нардеп Олег Черпіцький подарував глухим дітям комп'ютерну техніку

06.03.2008, 09:16:04 6064 0
Нардеп Олег Черпіцький подарував глухим дітям комп'ютерну техніку

®
- Коли представники делегації із Канади, Великобританії та Болгарії приїхали до Житомира, то були здивовані. Вони не думали, що у такому невеликому місті, так багато робиться для виховання і навчання глухої молоді, - каже Віра Евіна, голова Житомирської обласної організації Українського товариства глухих (УТОГ).

У вівторок відбувся черговий пленум правління облорганізації УТОГ. Цього разу його присвятили аналізу та підведенню підсумків по роботі із молоддю у 2007 році. Зокрема обговорювали проблеми навчання дітей і молоді з вадами слуху у навчальних закладах області. Також не менш проблемним є питання працевлаштування такої молоді.

- Знайти роботу нелегко і звичайним молодим людям. Але тим, хто ще і не чує, це зробити набагато важче. Іноді чуєш від керівництва підприємства, що хлопця чи дівчину візьмуть на роботу тільки якщо ми будемо працювати разом із ними, - розповідає пані Евіна.

Обласна організація УТОГ піклується про дозвілля молоді з вадами слуху. Для них організовуються різноманітні конкурси, ігри «Ерудит», «Міс краса». Цьогоріч у селі Дениші відбудуться відкриті регіональні «Ігри патріотів».

Також у планах організації зробити Інтернет-клуб для молоді із вадами слуху. У середу, 5 березня Народний депутат України Олег Черпіцький зробив перший внесок у цю добру справу і подарував комп'ютерну техніку.

- Щоб молодь мала доступ до всесвітньої мережі, нам треба багато комп'ютерів. Але добрий почин є, і сподіваємося, що його підтримають, - каже Віра Евіна.

У цьому не сумнівається і нардеп.

- Це справа честі допомагати дітям, які хочуть навчатися,особливо, якщо це діти з вадами. Треба все зробити для того, щоб вони відчували комфорт і підтримку, - говорить Олег Черпіцький.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: