Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2008 » Декабрь » 24 » 17:07:18

Под Житомиром снова убили таксиста

24.12.2008, 17:07:18 5323 0
Под Житомиром снова убили таксиста

У Рівному співмешканка 37-річного таксиста звернулася до правоохоронців із заявою про його зникнення. Встановлено, що 20 грудня водій таксі власним автомобілем "ВАЗ-2112" вирушив у напрямку столиці, і до цього часу його місцеперебування невідоме.

Тіло 37-річного чоловіка правоохоронці виявили у його ж авто біля Житомира. Про це ZAXID.NET повідомив перший заступник начальника УМВС України в Рівненській області Анатолій Бутанський.

За словами правоохоронця, розкриттям злочину займаються правоохоронці Рівненської та Житомирської областей. За даними рівненської міліції, загиблий мешкав у обласному центрі, раніше був судимим, а таксував уже не перший рік.


Нагадаємо, в серпні 2008 року в Житомирі працівники міліції затримали злочинне угрупування, учасники якого обґрунтовано підозрюються у скоєнні зухвалих розбійних нападів та вбивства водія таксі.

Починаючи з середини серпня на території м. Житомира було зареєстровано декілька зухвалих розбійних нападів, які відрізнялися тим, що зловмисники без вагань застосовували холодну зброю. Підставою для висновку про те, що діє одна злочинна група, став той факт, що участь у злодіяннях брала особа жіночої статі, яка, як правило, провокувала виникнення конфліктної ситуації з подальшим заволодінням особистим майном потерпілих.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: