Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Наука і освіта » 2011 » Июнь » 21 » 16:47:59

Врач клиники «Медібор» рассказал что делать при проблемах с эрекцией

21.06.2011, 16:47:59 6535 1
Врач клиники «Медібор» рассказал что делать при проблемах с эрекцией

®
Наш співрозмовник – досвідчений лікар-уролог першої категорії з клініки «Медібор» Микола Миколайович Яцук, постійний учасник представницьких симпозіумів, форумів з урології, андрології та сексуальної медицини.

Еректильна дисфункція та імпотенція – це одне й те саме, чи відмінне?

Невдачі в сексуальному житті чоловіка частіше прийнято називати імпотенцією. Однак це не зовсім вірно. Імпотенцією лікарі вважають стан, при якому чоловік за жодних обставин не здатний здійснити статевий акт. Такі випадки, на щастя, зустрічаються не так вже й часто. А випадкові або періодичні проблеми з ерекцією слід називати еректильною дисфункцією – це нездатність чоловіків досягти адекватної ерекції для здійснення статевого акту. Цей стан, насправді, зустрічається у мільйонів чоловіків. Останні дослідження показали, що у чоловіків, старших 40 років еректильна дисфункція, в тій чи іншій мірі, зустрічається в 52% випадків. Як правило, пацієнти відчувають не лише сексуальну незадоволеність, але також страждають від важких психоемоційних переживань.

Давайте спробуємо розібратися в причинах виникнення цієї хвороби. Які «головні вороги» ерекції у чоловіків?

Із року в рік кількість чоловіків, схильних до цього захворювання, збільшується. Першопричинами є постійне погіршення екологічної ситуації, надмірні фізичні та психологічні навантаження, до яких схильні сучасні представники сильної статі. До несприятливих факторів також варто віднести надмірне вживання спиртного, паління, вживання наркотиків, медичних препаратів, неправильне харчування, тривала відсутність повноцінного відпочинку.

Однак важливо відзначити, що в більшості випадків еректильна дисфункція є наслідком впливу кількох причин, це можуть бути:

  • психологічні розлади (депресія, стрес, перевтома);
  • ендокринні розлади (цукровий діабет, ожиріння, гіпогонадизм);
  • розлади судинної системи (стрибки артеріального тиску, венозні застої);
  • органічні (анатомічні) зміни статевого члена (аномалії, хвороба Пейроні);
  • неврологічні розлади (пошкодження хребта, розсіяний склероз, операції на органах тазу) тощо.

Який середній вік чоловіків, що звертаються в клініку з проблемами ерекції, який відсоток з них досягають повного одужання?

Загалом, кожен 10 чоловік старше 21 років страждає порушеннями ерекції. Так, у віці 40 років вона зустрічається в 40% випадків, в 60 років - у 67%. Однак, незважаючи на зростаючу поширеність еректильної дисфункції з віком, вона не розглядається як неминучий процес старіння. Вчасне звернення за допомогою до фахівця – запорука швидкого одужання. Медикаментозне лікування, фізіотерапія, психотерапія, – основні засоби відновлення впевненості в своїх чоловічих можливостях. Практично завжди після отриманого лікування наші пацієнти залишаються задоволені результатом.

Яким чином лікують еректильну дисфункцію в клініці «Медібор»?

Перш ніж визначити метод лікування, потрібно діагностувати точний характер проблеми. Діагностичний процес розпочинається з глибокого психологічного аналізу, вивчення повної історії минулих і теперішніх статевих невдач, медичних та хірургічних втручань, анатомії статевих органів. На другому етапі обстеження увага концентрується на гормональному, неврологічному і судинному аспектах. Повірте, що лише на основі результатів всебічної діагностики можливо вірно встановити причину захворювання та призначити індивідуальну схему лікування. Це можуть бути таблетовані препарати, фізіотерапія, психотерапія, лікування за допомогою ЛОД-терапії. Зокрема, в нашій клініці широко використовується апарат ЛОД-терапії «Барва-Андро» – високоефективний, безболісний метод лікування еректильної дисфункції, який гарантовано відновлює або покращує потенцію. Позитивні ефекти закріплюються і реалізуються у звичайному статевому житті. Мета процедури – відновлення кровообігу, стимулювання спинномозкових центрів, тобто проведення комплексного лікування найбільш важливих ланок, що призвели до еректильної дисфункції.

Якщо випадки еректильної дисфункції у чоловіка спостерігаються рідко або лише час від часу, чи обов’язково в такій ситуації звертатися до лікаря?

У будь-якому випадку, якщо ви помітили зміни лібідо і ерекції, не поспішайте списувати це на стрес, втому й інші зовнішні причини можливої ​​еректильної дисфункції. Особливо, коли проблеми в сексуальній сфері стали нормою. Краще попередити виникнення більш серйозних хвороб, виявити причини на початку та, в разі потреби, отримати профілактичний курс лікування, аніж пустити все на самотік, мучитися у здогадках і почуватися невпевненно у стосунках з жінками. Ви повинні знати, що в 95% випадків еректильна дисфункція виліковна. Однак проблема не пройде сама собою, тому необхідна порада фахівця. Моя відповідь – звертатися до лікаря потрібно обов'язково!

Можливо Ви дасте свої поради, як побороти страх перед медичною консультацією у випадку еректильної дисфункції та чого не варто робити чоловіку, який зіткнувся з такою проблемою?

Небажання чоловіків звертатися до лікарів з приводу еректильної дисфункції – велика проблема для всього світу, але особливо актуальна вона в нашій країні, де в широких масах не прийнято звертатися до лікарів з проблемами особистого характеру. Психіка чоловіків в плані його сексуальних функцій дуже вразлива. Насправді ж, сучасна медицина має досить потужний арсенал засобів, які можуть допомогти таким хворим. Самолікуванням займатися не варто, як і довіряти сумнівній рекламі та зволікати з оглядом фахівця.

У більшості випадків все не так страшно, як здається. Дуже важливо бути відвертим з лікарем, щоб він міг отримати повну і точну картину, призначити правильне лікування, надати необхідну інформацію і адекватну психологічну підтримку. Таку допомогу анонімно та кваліфіковано пацієнт може отримати в стінах клініки «Медібор».

Рекомендації уролога клініки «Медібор» для чоловіків, які мають певні проблеми з ерекцією, але ще не звернулися до лікаря.

Необхідно знати найважливіше: від сексуальної невдачі не застрахований ніхто, тому не варто приймати її близько до серця, а краще відпочити, заспокоїтися, змінити обстановку і через деякий час спробувати ще раз, не потрібно різними штучними способами намагатися збільшити тривалість статевого акту, не варто продовжувати один статевий акт більше 4 годин, навіть якщо ви здатні на це без особливих зусиль.

Щоб максимально понизити вірогідність розвитку еректильної дисфункції ведіть здоровий спосіб життя, мінімізуйте паління та вживаня алкоголю, завжди консультуйтеся з лікарем перед прийомом будь-яких лікарських препаратів, ведіть регулярне статеве життя без тривалих періодів утримання і сексуальних надмірностей, обов'язково поговоріть з урологом, якщо ви отримали травму або мали операції на малому тазу, якщо ви страждаєте цукровим діабетом або гіпертонічною хворобою. Якщо ви будете виконувати ці нескладні рекомендації, то на вас чекатиме повне радості і довге сексуальне життя.

Клініка «Медібор», Житомир, вул. Велика Бердичівська, 47, тел.: (0 412) 43-87-47, 067 410-77-47, www.medibor.com

Схожі новини:


Комментариев: 1
SEAMEN2009
1 СЕРГЕЙ (SEAMEN2009)   • 23:02:22, 23.06.2011 [Материал]

умно написано .
Оголошення на ЖЖ інфо: