Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2015 » Сентябрь » 29 » 09:38:00

Свято для всієї родини від команди Рудь   PR  

29.09.2015, 09:38:00 3913 1
Свято для всієї родини від команди Рудь

Свято родинного затишку, теплих відчуттів і дружнього спілкування відбулось у суботу 26 вересня. 

Захід було організовано одночасно на території 3-х майданчиків. Створювати умови для цікавого сімейного відпочинку вже стало традицією. 

На святах був присутній голова правління ПАТ «Житомирський маслозавод» Рудь Петро Володимирович та зауважив: «Ми маємо постійно турбуватись про комфорт нашого міста. Таких заходів повинно бути більше. Дуже приємно бачити великі родини на наших святах. Радісні обличчя дітей та задоволених батьків — найважливіша наша ціль».

На майданчику біля «Будинку радіо» по вул. Львівській, 11 захід відбувся за підтримки Михайла Шуневича. «На роботу та відпочинок надихає сім`я — дружина, дочка та син. І саме родина подала ідею провести свято для мешканців міста».

Житомиряни мали змогу особисто поспілкуватись із Михайлом Анатолійовичем. «Місту є куди рости. У нас жахливий стан доріг у дворах. Страшно ввечері йти додому», — ділився проблемами Ігор Климко, який завітав на свято із сином. 

За підтримки директора з матеріально-технічного постачання ПАТ «Житомирський маслозавод» Михайла Кривошея свято було організовано на майданчику біля ДЮСШ №2 (вул. Хлібна, 24). Михайло Іванович запропонував житомирянам започаткувати сімейну традицію, завітавши на теплий родинний захід.

«Сьогодні в мене чудова нагода поговорити з житомирянами. Розумію, що вони щиро переживають за розвиток міста, його майбутнє». На майданчику проводились різні конкурси, дітлахи могли пограти у дартс, нанести аквагрим чи «тату». «Я з мамою брала участь у змаганні на сцені. Ми найшвидше з`їли морозиво. Було смачно. Отримала класний пенал», — розповіла про свої враження десятирічна Оленка. 

На майдані Мистецькі Ворота свято відбулося за підтримки Ольги Блажкевич: «Я маю двох дорослих доньок і знаю, що найдорожчі та найщасливіші миті життя — це час, проведений з родиною». Гості заходу із задоволенням брали участь у сімейних конкурсах та змаганнях, отримували сувеніри та шкільне приладдя. «Спілкувалась з Ольгою Михайлівною. Дуже приємна людина. Розуміє, що в нашому місті роботи — не початий край. Але цього не боїться», — розповіла нам житомирянка Ганна Петрівна Степанчук.

Команда Рудь подякувала жителям міста за підтримку чудової традиції родинних свят та обіцяє ще багато заходів та приємних сюрпризів.


































Тэги: Житомир, Рудь

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: