Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2015 » Декабрь » 28 » 12:00:00

Вихованці недільної школи організували новорічний концерт. ВІДЕО     Реклама  

28.12.2015, 12:00:00 2112 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Вихованці недільної школи організували новорічний концерт. ВІДЕО

До дня Святого Миколая та напередодні новорічних свят вихованці недільної школи взяли участь у святковому концерті. 

Багато гарних пісень, віршів та музичних творів подарували глядачам дітлахи. Це й не дивно, адже одним із напрямків роботи школи є саме розвиток творчості маленьких українців.

Протоієрей Миколай Синюк, духівник Воскресної школи: «Діти у Воскресній школі вивчають Закон Божий, займаються працею, співом, різними працями, благодійністю. Але основне наше завдання - це Закон Божий. Навчити дітей і самим навчитися любити Бога, знати про нього і жити ним. Сьогодні у нас невеличкий концерт, приурочений до Дня пам’яті святителя Божого Миколая Чудотворця. Ми зробили невеличкі подарунки для дітей, які навчаються у Воскресній школі. Ми сьогодні дякуємо Богу і людям за те, що маємо таку можливість проводити такі свята. І надалі, запрошуємо усіх, щоб отримати радість і Боже благословення від святителя Миколая. Всіх вітаю зі святом».

Близько 130 вихованців недільної школи навчають з дитинства любові, поваги, розуміння Бога та людей, що надзвичайно важливо у наш час. За словами одного із організаторів свята Руслана Годованого, якості та уміння, які розвивають у школі, надзвичайно потрібні для підростаючого покоління.

Руслан Годований: «Сьогодні дуже важливо, щоб діти з перших років життя несли любов та Закон Божий, тому що світ потребує саме любові і примирення. Адже, подивившись новини, ми бачимо, війну і агресію. Тому я вірю, що саме ці діти будуть нести у світ любов і благополуччя».

Прес-служба Руслана Годованого


Тэги: концерт, дети, годованый

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: