Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2019 » Апрель » 10 » 16:13:59

Пора весни – пора змін     Реклама  

10.04.2019, 16:22:59 3733 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Пора весни – пора змін

Прийшла весна, а значить, настав час активно працювати над собою. У весняну пору року практично кожна жінка відчуває гостру потребу в змінах.  Для більшості вони просто неможливі без зміни зовнішності. При цьому важливо розуміти, що уваги зажадає не тільки обличчя, а й все тіло загалом, оскільки в зимовий період воно значно виснажене малорухливим способом життя та неправильним раціоном.

Discount Shop Bro пропонує вигідні варіанти косметичних процедур по догляду за собою.

Надати волоссю додаткового об’єму, блиску, здорового вигляду та створити вишукану зачіску Вам допоможуть в салоні краси “Кураж”. Освіжити втомлену шкіру обличчя навесні допоможуть різні косметологічні маски, які зроблять шкіру обличчя чистою, пружною та подарують їй здоровий вигляд.  Також, вирівняти тон шкіри та поліпшити її візуальні характеристики допоможе косметологічний пілінг.

Крім перелічених вище косметичних процедур, існують ще різні види епіляції, що надають шкірі оксамитового кольору та роблять її гладенькою і приємною на дотик. В салоні краси “Кураж” Ви також можете скористатися послугами з: візажу, татуажу, пірсингу та послугами манікюру та педикюру. Спеціалісти даного салону допоможуть Вам створити новий стильний імідж та подарують гарний настрій і масу позитивних емоцій.

Подолати втому та болі в тілі, зменшити напругу й відновити життєві сили Вам допоможуть різні види масажу в оздоровчому центрі “Balance”. Під час масажу Ви поринаєте у повну релаксацію й просто отримуєте задоволення від процесу. Результат даної процедури - це прекрасний настрій, відмінне самопочуття і миттєве підвищення рівня життєвого тонусу, а також повне відновлення життєвих сил та загальна фізична гармонія.

Позбутися болі в спині або скоректувати фігуру Вам допоможуть у “Студії есстетичного та лікувального масажу”. Крім цього, у даній студій Ви зможете відвідати сеанс масажу обличчя та зони декольте, що допоможе зняти опухлості під очима, набряки на обличчі та прибрати мімічні зморшки. Ефект від даної процедури помітний уже після першого разу її проходження. Після масажу покращується колір шкіри, еластичність та пружність. У “Студії естетичного та лікувального масажу” також наявний курс масажу для дітей. Він враховує особливості розвитку дитини та використовується при ряді фізичних відхилень у дітей.

Підкреслити усі переваги зовнішності та вміло приховати недоліки або показати їх у позитивному світлі допоможе вишуканий макіяж від “Gloria Beauty”. Студія краси готова Вам допомогти створити елегантний макіяж з акцентуванням на губи та очі.

Починайте змінюватися уже зараз. Замовляйте сертифікат Discount Shop Bro та перевтілюйтеся разом із досвідченими майстрами та провідними компаніями.
 

Детальну інформацію Ви можете дізнатись:



Пора весни – пора змін

Пора весни – пора змін

Пора весни – пора змін

Пора весни – пора змін

Тэги: акции, красота, торговля, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: