Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Металокерамічні коронки

Автор: Сергій Івановський, 25.10.2022, 18:27:04 Металокерамічні коронки
Наслідками руйнування зубів можуть стати порушення дикції, запальні гнійні процеси, порушення травлення. Крім цього, порушуються жувальні властивості одиниць, зникає естетичність вигляду посмішки. Серед стоматологічних втручань для боротьби з цими негараздами назвемо металокерамічні коронки, надійні засоби для вас. Ці штучні ковпачки з металу фанеруються зовні керамікою. 
Вони можуть використовуватися довго, терміном не менше 5 років. Користування може бути значно довшим при виконуванні пацієнтом лікарських рекомендацій. Також для довгої служби металокерамічна коронка повинна бути готова на всіх етапах виготовлення не більш, ніж в термін чотирнадцять днів. За її допомогою досягаються такі результати:
  • покращується дикція власника
  • нормалізується жувальна функція щелепи
  • зуб набуває гарного естетичного вигляду
  • захист ясен та пульпи від негативних впливів
 
Такі позитивні ефекти давно оцінені пацієнтами, тому для виготовлення коронки металокераміка використовується досить часто. При цьому установка такого виду захисту зубів частіше проводиться на бічних щелепах. Це пов’язано з тим, що металева частина конструкції з часом може проглядати з-під ясен. Але значна міцність металу привертає до нього увагу тих, хто цінить довгу службу захисних виробів.

З чого складаються металокерамічні коронки

Для зв’язку між зовнішнім та внутрішнім шарами металокерамічних коронок використовують хімічні елементи. Міцний та надійний зв’язок досягається методом обробки температурою в зуботехнічній печі спеціального типу. Популярності такому виду незнімного протезування додає схожість керамічного покриття на зубну емаль за фізико-механічними властивостями. 
 
Тому металокерамічна коронка ціну має привабливу не тільки в Києві, але і в інших містах України. Пацієнти давно цінують цей захисний стоматологічний засіб за безпечне застосування, привабливий вигляд, довге використання. Також цінуються оптимальна естетична привабливість посмішки та доступні на коронку металокерамічну ціни, які роблять її доступною багатьом пацієнтам. 

Головні переваги металокерамічних коронок

При пережовуванні їжі стійкість зубів дуже важлива, вони повинні витримувати достатній рівень тиску та вплив шкідливої їжі. В цьому плані металокераміка зуби робить міцними, витривалими, захищеними від негативних та механічних подразнень. Також клієнти цінують такий тип захисту ясен та емалі за природний вигляд, зовнішню схожість з здоровими зубами.
 
При встановленні клієнту металокерамічних зубів ціна в порівнянні з якістю виглядає привабливою. Адже такі коронки мають достатній рівень гігієнічності, на них не тримається наліт, погано розмножуються шкідливі для здоров’я людини мікроорганізми. Також в порівнянні з пластмасовими виробами металокерамічна коронка Київ вражає більшою витривалістю та терміном використання. 
 
Серед позитивних властивостей цього стоматологічного виробу назвемо можливість встановлення на імпланти. Це оцінять ті, у кого багато зубів мають штучне походження та потребують додаткового захисту. Нескладні правила догляду допоможуть довше зберегти свої металокерамічні коронки, продовжити термін їхньої служби вам. 
 
Для цього досить своєчасно проводити гігієнічну очистку ротової порожнини правильно за допомогою якісних засобів. Треба також никати швидкої зміни великих температур, гарячої їжі на холодну та навпаки. Адже це може викликати скол керамічної складової частини. Надмірно тверда їжа може зашкодити не тільки здоровій емалі, але й метало керамічним зубам, тому треба припинити розгризати такий тип їжі.
Автор: Сергій Івановський, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 25.10.2022 | Переглядів: 535 | лечение, Здоровье, стоматология

Читайте також на цю тему: