Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Найкращі компанії для оформлення ОСАГО

Автор: Анатолий Радченко, 16.11.2020, 22:19:56 Найкращі компанії для оформлення ОСАГО
ОСАГО становить собою обов’язкове страхування, що створене для захисту користувачів авто. Таке страхування створене для зручного врегулювання дорожньо-транспортних пригод. Це автоцивілка, за допомогою якої вдається компенсувати збитки потерпілій стороні. Винуватцю пригоди при цьому не доводиться виділяти власні кошти. Страхова компанія може покрити в такому випадку ремонт авто, лікування потерпілого та збитків іншого характеру.

При сучасних умовах багато хто вдається в питання оформлення ОСАГО онлайн. такий варіант є зручним та не потребує багато часу. Здійснити це можна на сайті компанії https://www.liga.net/insurances/osago?locale=ua, яка співпрацює з передовими страховими компаніями країни. На сайті можна в зручному режимі ознайомитись з умовами співпраці з кожною організацією.

Придбання полісу на сайті займає декілька хвилин. Ще одним плюсом є вигідність процесу. Компанія працює цілодобово. Процес не потребує відвідування офісу. Хороші знижки забезпечені роботою без посередників. При співпраці не потрібно витрачати кошти на папери, оскільки вся документація оформлюється онлайн. Не потрібно платити та за поштові пересилки.

При відсутності автостраховки водій є порушником закону і може бути адміністративно покараним. Закон України зобов’язує власників легкових та вантажних автомобілів, моторолерів, мікроавтобусів та автобусів мати стразовий поліс на транспортний засіб. Варто зазначити, що є ряд користувачів авто, для яких оформлення стразового поліса не є обов’язковим. Серед таких часники операцій, інваліди війни та 1 і групи. При аварійних ситуаціях вони будуть вирішуватись фондом МТСБУ.

Список кращих страхових компаній ОСАГО в Україні:

  • ТАС. Становить собою велику групу компаній, що успішно функціонують протягом багатьох років. На цей момент працює 29 офісів та 450 торгових точок;
  • Оранта. Приватна компанія, що пропонує доволі широкий список послуг. Забезпечує швидке та зручне оформлення ОСАГО;
  • ВУСО. Тримається на достойному рівні протягом багатьох років. Пропонує 80 програм страхування авто;
  • Global Garant. В основному діяльність цієї компанії зосерджена на автострахуванні;
  • Альфа страхування. Кількість клієнтів перевищує 500 тисяч осіб, що говорить про високий рівень обслуговування.

Відсутність страхового поліса автомобіля є порушенням. ОСАГО дозволяє винуватцю дорожньо-транспортної пригоди компенсувати шкоду, завдану постраждалому, без втрати власних коштів.
Автор: Анатолий Радченко, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 16.11.2020 | Переглядів: 1018 | Страховка, безопасность, осаго

Читайте також на цю тему: