Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Юрко » 2012 » Январь » 4
Юрко ЛОГІКА РОСІЙСЬКОГО ШОВІНІЗМУ (продовження теми)

Юрко


Оценка: 2.9/5 Голосов: 13

ЛОГІКА РОСІЙСЬКОГО ШОВІНІЗМУ (продовження теми)

04.01.2012, 13:16:08 2365 2.9 64

Дискусія, що вчинилась на «Фейсбук», з приводу моєї попередньої статті змушує, мене вставити своє слово.


По-перше. «Азербайджанскій мір» в Москві нічим не гірший, ніж «Русскій мір» в Україні. І не кращий.


По-друге. Росія знищила навіть найменші проблиски самодіяльного Українського світу в Росії, знищивши українську бібліотеку в Москві. Як по-вашому повинні відноситись українці до «Русского міра» в Україні?  Ото ж.


По-третє. Російським шовіністам в Україні в запровадженні «русского язика вторим государсвєнним» сприяє «лучшій друг» россіян «славянін» Д.Табачнік.

Кому це вигідно? Думайте.


Між іншим 1. Всієї цієї моєї писанини не було би, коли б росіяни, які вважають Україну своєю батьківщиною, публічно відмежувалися і засудили тих, які намагаються втілити провокаційний принцип «Украіна для русскіх».

2. Я не є прихильником ні россіян, ні «інородцев» в їх протистоянні в Росії. Я думаю лише про Україну, і керуюсь лише українськими інтересами.

3. Я отримав зауваження від своїх друзів, що я занадто різкий у висловлюваннях і можу відштовхнути людей. Заперечу. Правда, як і світло, має подвійну дію – заблудлим чесним людям вона освітлює орієнтири і дорогу, диявола ж правда жахає і відштовхує. (Але на диявола я не зважаю).

4. «И познаете истину и истина сделает вас свободными» (Иоанна 8.32) – в цьому весь сенс моєї скромної праці. Все, що побудовано на брехні – впаде.



"ГЄНОЦІД РУССКІХ"



Цитата: «…При таких условиях очень естественно, что «свобода выхода из союза», которой мы оправдываем себя, окажется пустою бумажкой, неспособной защитить российских инородцев от нашествия того истинно русского человека, великоросса-шовиниста, в сущности, подлеца и насильника, каким является типичный русский бюрократ. Нет сомнения, что ничтожный процент советских и советизированных рабочих будет тонуть в этом море шовинистической великорусской швали, как муха в молоке…». (В.Ленін)



Цитата: «Главный враг был определён сразу и чётко: «великорусская шваль», которая, согласно Ленину, виновата буквально перед всеми народами, населявшими ненавистную ему страну, а, значит, приговорена расплачиваться за эту «вину», искуплять её кровью, которой вождь мирового пролетариата не жалел никогда, допуская уничтожения 90% (?) русского народа во имя торжества своей идеи». (Е.Семенова (Е.С.))



Якщо Е.С. публіцист, то не можна так недбало відноситись до слова, (якщо це не умисне шулерське пересмикування). Вчитайтесь уважно і ви зрозумієте, що Ленін говорить про типичного русского бюрократа  і саме бюрократа  називає шваллю, а не всіх росіян. Це по-перше. А по-друге – звідки цифра «уничтожения 90% русского народа»?

Якщо під «народом» ви маєте на увазі лише дворянство чи білогвардійців (перед якими ви схиляєтесь) то це може бути, але якщо до них приплюсувати робітників і селян,– то цифра явно (явно!) перебільшена.

Я не прихильник Леніна, але слід бути об’єктивним… Якщо неправильні засновки, то будуть і неправильні висновки – це азбука логіки. Адже Е.С. наче б то шукає виходу, але не знаходить його. І це не дивно.



Цитата:«В СССР чиновников (швалі (В.С.)стало больше по сравнению с дореволюционными временами во много раз, с самого начала образования СССР: на 1 000 жителей в 1922 г. их было 5,2 (для сравнения — в 1913 г. — 1.63); (в 1950 — 10,2)». (Любовь Писарькова, интернет журнал «Отечественные записки»www.strana-oz.ru).



В 1922 році чисельність населення Радянської імперії становила близько 100 млн. чол. Таким чином чиновників (швалі)  було 0,52 млн., а всього (разом з найманими працівниками) – в кілька разів більше. Вражає? Ото ж.

(До речі. У нас, в Україні, ситуація із нашою «шваллю» зараз набагато тяжча).

Мене також вражає те, що статтю про «русофоба» Леніна роздруковує блог «вітренківців», які ходять молитися до його пам’ятника, при цьому декларують шовіністичні засади своєї діяльності, які Ленін категорично засуджував (читай уважно приведену на початку цитату з Леніна). Ці шовіністичні засади складено дослівно з висловлювань відомих людей Росії: "Хозяин России есть один лишь Русский, так есть теперь, и так должно быть всегда." (Ф М. Достоевский)

"Я готов написать на своём знамени -  Россия для Русских и по-русски, и поднять это знамя как можно выше"  (М. Д. Скобелев).  

(Більше двадцяти висловлювань А.Суворова, Д.Менделєєва, М.Ломоносова та інших)

Ленін був прихильником союзу рівноправних національних республік, з правом вільного самовизначення; Сталін був прихильником національно-культурної автономізації народів неподільної імперії; Гітлер мав намір завойовані території вважати германськими при повному безправ’ї їх автохтонного населення.

Визначте самі, за чиєю з цих трьох моделей мають намір будувати імперію сьогоднішні російські шовіністи. Визначили? Робіть висновки.

А тепер розглянемо з яких стартових позицій вони мають намір це робити.



Цитата: «По данным «Национальной газеты» (№ 1-5, 2003 г.) в Москве на 1 января 2003 года проживали: азербайджанцы - 1,5 млн., татары - 900 тыс., армяне - 600 тыс., евреи - 500 тыс., грузины - 300 тыс., цыгане - 300 тыс., молдаване - 300 тыс., чеченцы - 300 тыс., вьетнамцы - 240 тыс., таджики - 200 тыс., китайцы - 200 тыс., узбеки - 150 тыс., афганцы - 100 тыс., башкиры - 100 тыс., дагестанцы - 100 тыс., чуваши - 60 тыс., ингуши - 50 тыс., африканцы - 50 тыс., турки - 15 тыс., курды - 20 тыс., греки - 20 тыс., другие - 230 тыс.. Итого - 6 200 000 иностранцев и граждан России неславянской национальности. Всего в Москве по данным переписи на тот момент проживало 10,5 млн жителей. Таким образом, число русских составляло 3,36 млн. или 31%. И ситуация непрерывно ухудшается».(Е.С.)

(Мною виділені суб’єкти федерації, внесені в «чорний» список. В.С.)

А тепер уявімо, що шовіністи наважаться реалізувати задекларований принцип: «Россія для русскіх» при федеративному устрої багатонаціональної держави. Уявили? Тоді мислимо далі.

Як могло статися, що Росію (і Москву, зокрема) наводнили мігранти з бувших союзних республік? В статті Е.С. одну з причин вказав шестирічний хлопчик-узбек: «-Хм… - ухмыльнулся Шавкат с презрением, - Ну и что, Москва для всех, а Ташкент для узбеков.»

Ташкент – столиця Узбекистану, а Москва – столиця всієї імперії.  Це по-перше.

Один з моїх національно свідомих друзів має на роботі халепу – напарника «русского патріота». І, відповідно, перманентну дискусію з національних питань: «Так што, єслі би я поєхал жіть в Казахстан, то должєн казахскій виучіть?» «Ні. Всі казахи повинні вивчити русскій тому, що ТИ туди приїхав». «Вот ти как поворачіваєш!» І такий світогляд притаманний переважній більшості росіян від Сталіна, Брежнєва, Путіна і Гундяєва до маленького великороса.

Існує таке розхоже поняття, як мовний бар’єр  (на «общепонятном» –языковый барьер).  Русскіє і на «общепонятном» не розуміють, що мова (язик) являється БАР'ЄРОМ ДЛЯ МІГРАНТІВ, і це по-друге.  Сліпі поводирі соціалістичної імперії насильно русифікували неросійські племена, і саме це відкрило шлюзи міграції з бідних окраїн в багату метрополію.

І зараз російські шовіністи, з ілюзорною метою створити сприятливе мовне середовище для повзучої окупації чужої території, розбудовують «Русскій мір». Таким чином, запроваджуючи там російську мову, з одного боку,– фактично ламають мовний бар’єр і відкривають ворота міграції в Росію та попутно плодять двомовних собі ворогів; а з іншого боку – борються з спровокованою ними ж міграцією і двомовними «інородцамі», світ яких для росіян закритий мовним бар’єром. Де логіка? «Умом Россию не понять, аршином общим не измерить.» (Ф.И. Тютчев)

Навіть злочинці виробили спеціальний воровський жаргон (ботать по фєнє), як бар’єр для проникнення в їхній закритий світ сторонніх людей.

Які висновки з цього для українців?

1. Не звертати уваги на будівничих «Русского міра». Їм закон не писаний, нехай з власної волі риють собі яму. Адже «вторая причина или смысл существования зла состоит в том, что Бог также и зло направляет к добру». (Протоієрей Серафим Слободской).

2. Замість протистояння, спрямувати всі зусилля на поглиблену, осмислену розбудову нашого українського світу, ретельно закриваючи його від проникнення ворожих сил. Значні зусилля спрямувати на витіснення з вжитку українцями «русского язика» як такого, який являється воротами для міграції в Україну «русскоязичних» іноземних авантюристів і паразитів, яким немає місця в країнах свого походження. (Справжній патріот проживає в своїй країні. До нас емігрують патріоти власного живота, розглядаючи нас, як об’єкт визиску).

3. «І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь» (Т.Шевченко). Кожен свідомий українець має добре знати «русскій язик», а послуговуватись виключно рідною мовою – скрізь і за будь-яких обставин. (Далі буде).



Володимир  Степаненко

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 64
Вне
1 BACKDOOR MAN (Вне)   • 22:47:55, 07.01.2012 [Материал]

...
Юрко
2 Юрій Градовський (Юрко)   • 22:54:49, 07.01.2012 [Материал]

Ich fehrstehe nicht.
Palgor
13 Pavel (Palgor)   • 23:46:37, 07.01.2012 [Материал]

Selber schuld. Lerne chinesisch.
Юрко
14 Юрій Градовський (Юрко)   • 23:58:42, 07.01.2012 [Материал]

Warum?
Вне
15 BACKDOOR MAN (Вне)   • 00:20:54, 08.01.2012 [Материал]

...
Юрко
56 Юрій Градовський (Юрко)   • 23:11:42, 08.01.2012 [Материал]

Sie sreiben mit Fehlern immer?
Riddler
3 Riddler (Riddler)   • 22:56:37, 07.01.2012 [Материал]

Маразм крепчал
РАПТОР
4 Раптор (РАПТОР)   • 22:58:38, 07.01.2012 [Материал]

Табачник - укультурнене від "табаки" (козаки так називали тютюн, у нас же ж воно трохи в іншому плані вживається). Табака не може бути освітою ні в першому значенні, ні в другому, хіба що для німецьких короткометражок.
Riddler
6 Riddler (Riddler)   • 23:03:30, 07.01.2012 [Материал]

Ян Табачник на табаке играет?
Вне
5 BACKDOOR MAN (Вне)   • 23:02:30, 07.01.2012 [Материал]

...
Юрко
7 Юрій Градовський (Юрко)   • 23:08:39, 07.01.2012 [Материал]

В чому Ви це бачите?
Вне
9 BACKDOOR MAN (Вне)   • 23:13:00, 07.01.2012 [Материал]

Да на аватарку достаточно глянуть )))
Юрко
10 Юрій Градовський (Юрко)   • 23:14:46, 07.01.2012 [Материал]

І що там?
Вне
11 BACKDOOR MAN (Вне)   • 23:19:48, 07.01.2012 [Материал]

...
Riddler
8 Riddler (Riddler)   • 23:11:18, 07.01.2012 [Материал]

http://www.youtube.com/watch?v=bStI8cJyX2A
Вне
12 BACKDOOR MAN (Вне)   • 23:39:04, 07.01.2012 [Материал]

...
SteamRoller
16 Михаил (SteamRoller)   • 00:50:37, 08.01.2012 [Материал]

>>Росія знищила навіть найменші проблиски самодіяльного Українського світу в Росії, знищивши українську бібліотеку в Москві.

Шо? Опять?
))
sebast
17 sebast (sebast)   • 02:05:19, 08.01.2012 [Материал]

Да им пох. Не прошло и полгода :-)
Юрко
18 Юрій Градовський (Юрко)   • 10:19:31, 08.01.2012 [Материал]

Дійсно. Що там такого відбулось? Подумаєш, закрили бібліотеку. А вони ще й згадують.
Sams2
19 Александр (Sams2)   • 10:52:19, 08.01.2012 [Материал]

"Росія знищила навіть найменші проблиски самодіяльного Українського світу в Росії, знищивши українську бібліотеку в Москві. Як по-вашому повинні відноситись українці до «Русского міра» в Україні? Ото ж."

Юрко, а то, что эта библиотека содержится на ДЕНЬГИ ПРАВИТЕЛЬСТВА МОСКВЫ, то как? Тоже "смерть москалям"? А вот вы с Поиводом соберитесь, и откройте библиотеку РУССКОЙ литературы хотя бы из сотни книг...
Тебе не кажется, что любой город, пусть это будет даже ненавистная тебе Москва, вправе сам решать, как поступать с учереждениями, которые он сам создал и содержит? Кстати, на деньги российских налогоплательщиков, в твоем убогом понятии - "маскавитов"?
Юрко
20 Юрій Градовський (Юрко)   • 10:56:19, 08.01.2012 [Материал]

А скільки москвинських шкіл, бібліотек, книгарень утримується в Україні українським коштом? Що таке "адекватність" знаєте? Ви любите це слово. То як, варто діяти адекватно, чи ізбіратєльна?
Sams2
21 Александр (Sams2)   • 11:12:15, 08.01.2012 [Материал]

И сколько их содержится? И если например такая библиотека была бы в Житомире, и содержалась на деньги из городского бюджета, вы считаете, что Житомир был бы не вправе ее закрыть для проверки, согласно украинскому законодательству, или ремонта, или вообще распорядиться ей на свое усмотрение? Чушь.
Юрко
22 Юрій Градовський (Юрко)   • 11:19:54, 08.01.2012 [Материал]

Дійсно, їх утримується стільки, що ніхто й не знає. А тут одна була. І ту закрили. Для рємонта. За рапрастранєніє нацистскай літєратури. На своє усмотрєніє тут і табличку не можна замінити - стільки вереску про дискримінацію від "братів".
Sams2
23 Александр (Sams2)   • 11:24:27, 08.01.2012 [Материал]

Нет уж, сказал - скажи и сколько. Я не специалист, но, думаю, по всей стране может одна-две, а может, ни одной. Назвать, во всяком случае, не могу ни одной. Вы можете?
Юрко
25 Юрій Градовський (Юрко)   • 11:28:41, 08.01.2012 [Материал]

Принаймні, в Житомирі дві офіційно російськомовні школи. В будь-якій книгарні та бібліотеці повно російськомовної літератури.
Sams2
26 Александр (Sams2)   • 11:34:46, 08.01.2012 [Материал]

Вот именно, школы всего две, при более чем 50% русскоязычного населения. А в библиотеках действительно есть русскоязычная литература. Чем это плохо? Что русскоязычное население читает на родном языке? Эти книги там и должны быть! Еще на польском, чешском, английском, иврите, чем больше, тем лучше! Неужели вы действительно не понимаете элементарного?
ПривидзГаю
28 Привид з гаю (ПривидзГаю)   • 11:40:57, 08.01.2012 [Материал]

Рускаязичьнає насєлєніє? Росіяни України користуються всіма правами громадян і мають всі засоби для розвитку російської культури і мови. Так в Україні існують 14 державних російських театрів, музей російського мистецтва в Києві, є російські дитячі садки, школи. У відсотковому відношенні кількість російських шкіл в Україні перевищує відсоток громадян російської національності. Таке становище російської мови в Україні значно відрізняється від стану української мови в Росії, де на близько 4 мільйонів громадян Росії української національності нема жодної україномовної школи, театру, вищого навчального закладу.
Носії російської мови також почуваються доволі комфортно в Україні. Так за даними опитувань в м. Києві за мовною ознакою дискримінацію зазнали тільки 11,9 % опитаних носіїв російської мови, в той час як носії української мови в Києві зазнали значно більший рівень дискримінації на мовному ґрунті — 54,8 % опитаних.
Sams2
31 Александр (Sams2)   • 11:51:38, 08.01.2012 [Материал]

Ты считаешь, что две русскоязычных школы на Житомир достаточно? Я уверен - мало. И в подтверждение моих слов - если ты уже школу закончил. то вспоминай, что на уроке общение идет на украинском, а на переменах большинство, вкючая учителей, переходят на русский. Да, мне никто не мешает общаться на русском, ну разве что вы с Юрком тут иногда возникаете, когда аргументов не, но на это никто внимание не обращает, но я хотел бы, чтобы мои дети учились в русскоязычной школе, а для этого они нужны в каждом микрорайоне, через одну. Вот в этом я вижу ущемление в в моих правах, хотя и совсем незначительное.
А то, что происходит в России - их внутренне дело, я могу иметь по этому поводу свое мнение, но если хочу, чтобы чужое государство вмешивалось в политику моего, то и сам не буду вмешиваться в политику другого.
ПривидзГаю
32 Привид з гаю (ПривидзГаю)   • 11:54:08, 08.01.2012 [Материал]

" чтобы мои дети учились в русскоязычной школе" - а чим україномовні школи не влаштовують?
Sams2
35 Александр (Sams2)   • 11:58:35, 08.01.2012 [Материал]

Да особо не напрягает, просто детям некомфортно, они с рождения привыкли думать на русском, и подсознательно переводят все на русский, обрабатывают и снова возвращают на украинский. На родном языке легче учиться, хотя повторю, особо это не напрягает.
ПривидзГаю
36 Привид з гаю (ПривидзГаю)   • 12:00:14, 08.01.2012 [Материал]

Ваші діти росіяни? Українська мова не гідна щоб нею навчались?
Sams2
39 Александр (Sams2)   • 12:16:26, 08.01.2012 [Материал]

Нет, мои дети украинцы. И по национальности, и по гражданству. Но у нас русскоязычная семья. И обе дочки одинаково свободно владеют и русским, и украинским, и старшая английским, младшая хуже, пока. Но родной - руский, на нем им комфортнее.
ПривидзГаю
45 Привид з гаю (ПривидзГаю)   • 12:26:37, 08.01.2012 [Материал]

Як це можна бути по громадянству українцем? Для українців рідна мова російська? Не бачу логіки.
Sams2
51 Александр (Sams2)   • 12:39:53, 08.01.2012 [Материал]

Ты не видишь в этом логики? Ну это не удивительно, в принципе... Объяснить я бы тебе смог, вернее. рассказать, но ведь не поймешь. Я попробую с позиции твоей логики. Твой "папа" Юрко носит фамилию Градовский. Вполне красивая, звучная фамилия, только польская. Значит, он не украинец, и делать ему тут не фиг, или как?
У Булгакова есть отличная фраза: " Вы говорите о вещах космического масштаба с космической же глупостью!". Очень уж она тебе подходит. Учиться тебе надо, парень.
ПривидзГаю
54 Привид з гаю (ПривидзГаю)   • 20:13:15, 08.01.2012 [Материал]

Дайте визначення терміну "національність".
Юрко
57 Юрій Градовський (Юрко)   • 23:16:11, 08.01.2012 [Материал]

Ви незнайомі з творенням українських прізвищ.
Юрко
30 Юрій Градовський (Юрко)   • 11:46:22, 08.01.2012 [Материал]

Згідно яких це даних тут стільки росіян? І чому нема на всю величезну Росію жодної української школи, а в бібліотеках відсутні книги українською?
Sams2
33 Александр (Sams2)   • 11:54:38, 08.01.2012 [Материал]

Данные - с улицы! Выйди и послушай, на украинском говорит от силы каждый четвертый. А по поводу России - вопрос не ко мне. И тебе уж точно никто не даст наводить там свои порядки :)
ПривидзГаю
34 Привид з гаю (ПривидзГаю)   • 11:57:17, 08.01.2012 [Материал]

То потрібно ще збільшити російськомовних шкіл, ТБ, книг, преси, щоб ще менше стало україномовних українців, а стало більше рускаязичьнава насєлєнія.
Sams2
37 Александр (Sams2)   • 12:10:39, 08.01.2012 [Материал]

Нет, юноша, не так. У вас мышление националистическое, разрушительное. Больше школ? да, надо. Вы считаете нужно больше украинских школ? Ради бога, стройте! Не берите русскоязычные, не отбирайте их у нас, не нарушайте наши конституционные права, а стройте! Вам нужно, чтобы украиномовной литературы было больше, чем русскоязычной? Так печатайте на украинском, а не жгите на русском!Сделайте сами что-то. Мы - сделали, вы этим пользуетесь, и норовите плюнуть в руку, которая вас кормит.
И еще , Привод. Или ты в школе учился плохо, писать грамотно не научился, и мне становится стыдно перед моей аватаркой, или ты совсем глупый, считая, что коверкание языка хоть в малейшей степени может служить аргументом.
ПривидзГаю
38 Привид з гаю (ПривидзГаю)   • 12:16:15, 08.01.2012 [Материал]

У мене українське мислення! "Вам нужно, чтобы украиномовной литературы было больше, чем русскоязычной? Так печатайте на украинском, а не жгите на русском!Сделайте сами что-то. Мы - сделали, вы этим пользуетесь, и норовите плюнуть в руку, которая вас кормит." - Ви це хто?
"коверкание языка" - а що я не так написав? Лише російські слова українськими літерами.
Sams2
40 Александр (Sams2)   • 12:21:02, 08.01.2012 [Материал]

Мы - это те, кто построил все то. где мы сейчас живем, и чем пользуемся. Сколько школ, больниц, тех же библиотек построено с 91-го? У нас - есть! Вам надо свое? Стройте!
А по правописанию - 2. Хоть русскими, хоть украинскими.
ПривидзГаю
42 Привид з гаю (ПривидзГаю)   • 12:23:05, 08.01.2012 [Материал]

"Мы - это те, кто построил все то" - злив прийнятий.
"Сколько школ, больниц, тех же библиотек построено с 91-го?" - так Ви якби й досі у владі ;-)
Sams2
47 Александр (Sams2)   • 12:28:27, 08.01.2012 [Материал]

Парень, ты совсем спятил? Кто - МЫ - у власти?
ПривидзГаю
48 Привид з гаю (ПривидзГаю)   • 12:31:20, 08.01.2012 [Материал]

То чому ж Ви після 91-го року припинили будувати?
Юрко
58 Юрій Градовський (Юрко)   • 23:20:31, 08.01.2012 [Материал]

Почався період грабунку набудованого.
Sams2
44 Александр (Sams2)   • 12:25:23, 08.01.2012 [Материал]

И у тебя не украинское мышление, а именно националистическое. Украинцы - строили, печатали, создавали, делали. Националисты не сделали ничего! Отобрать, обмануть, разломать, сжечь, убить - вот их мышление.
ПривидзГаю
46 Привид з гаю (ПривидзГаю)   • 12:28:11, 08.01.2012 [Материал]

Може я краще знаю, яке у мене мислення? "Националисты не сделали ничего! Отобрать, обмануть, разломать, сжечь, убить - вот их мышление." - гарна демагогія.
Sams2
52 Александр (Sams2)   • 12:42:16, 08.01.2012 [Материал]

Вообще-то у тебя пока совсем никакого... И если мои слова демагогия, давай примеры ваших достижений.
ПривидзГаю
55 Привид з гаю (ПривидзГаю)   • 20:13:54, 08.01.2012 [Материал]

"Отобрать, обмануть, разломать, сжечь, убить - вот их мышление" - після того як аргументуєте це.
Юрко
59 Юрій Градовський (Юрко)   • 23:22:30, 08.01.2012 [Материал]

Що у Вас відібрали, розломали та спалили?
Юрко
60 Юрій Градовський (Юрко)   • 23:23:43, 08.01.2012 [Материал]

А хіба націоналісти в Україні були при владі після 1991-го?
ПривидзГаю
63 Привид з гаю (ПривидзГаю)   • 12:34:09, 09.01.2012 [Материал]

Ну українці - будували, друкували, створювали, робили. А Ви тут до чого?
Sams2
27 Александр (Sams2)   • 11:35:33, 08.01.2012 [Материал]

А где русские библиотеки -то?
Sams2
24 Александр (Sams2)   • 11:27:21, 08.01.2012 [Материал]

Минус под моим постом №21 как понимать? Что Житомир не имел бы такого права? Я понимаю, минусовать - уже инстинкт, но думать все-таки надо.
Sams2
29 Александр (Sams2)   • 11:41:03, 08.01.2012 [Материал]

Кстати, а почему что закрыли библиотеку в Москве - написал, а то, что ее через неделю, после проверки, опять открыли, не написал? Это что - склероз или подлость?
Sams2
41 Александр (Sams2)   • 12:22:09, 08.01.2012 [Материал]

Так сколько русских библиотек в Украине?
ПривидзГаю
43 Привид з гаю (ПривидзГаю)   • 12:24:26, 08.01.2012 [Материал]

У будь яку бібліотеку зайдіть, там буде переважати російськомовна література.
Sams2
49 Александр (Sams2)   • 12:31:27, 08.01.2012 [Материал]

М-да, это клиника. Давай, как в первом классе, пока это твой уровень: ты разницу между национальной и общеобразовательной библиотеки понимаешь, или тебе рассказать?
ПривидзГаю
50 Привид з гаю (ПривидзГаю)   • 12:34:22, 08.01.2012 [Материал]

А в общєабразавательнай бібліотеці у Росії, є українські книжки?

P.S "Мда" пишеться без дефісу. ;)
Sams2
53 Александр (Sams2)   • 12:49:35, 08.01.2012 [Материал]

Может, хватит в Россию лезть? Если до вас до сих пор не дошло - это давно другое государство, и не стоит заниматься тем, в чем вы так старательно ее же и обвиняете.
P.S. "М-да" пишется с дефисом или без, в зависимости от произношения :)
Юрко
61 Юрій Градовський (Юрко)   • 23:25:09, 08.01.2012 [Материал]

Тоді чому Ви лізете в Україну, яка давно инша держава?
ПривидзГаю
62 Привид з гаю (ПривидзГаю)   • 12:22:55, 09.01.2012 [Материал]

...
Riddler
64 Riddler (Riddler)   • 20:02:48, 09.01.2012 [Материал]

А вы чего лезите в Украину?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо