Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2007 » Декабрь » 26 » 10:19:18

Житомирские работники милиции провели очередную спецоперацию

26.12.2007, 10:19:18 3678 0
Житомирские работники милиции провели очередную спецоперацию

24 грудня з 8.00 до 16.00 години тривала чергова операція спецвідпрацювання працівниками міліції центральних вулиць міста Житомира.

Загалом для проведення запланованих заходів було задіяно понад 60 працівників міліції, які об’єдналися у 25 екіпажів дорожньо-патрульної служби.

В результаті проведення відпрацювання міліціонери зареєстрували 412 порушень Правил дорожнього руху.

Як показав аналіз, з виявлених порушень переважали як раз недотримання правил зупинки та стоянки транспортних засобів (87 фактів), що утруднювало рух інших автомобілів та незмінно призводило до виникнення заторів.

65 водіїв відверто ігнорували вимоги встановлених дорожніх знаків, а 29 – пішохідні переходи. Ще 61 із перевірених водіїв керували автомобілем без відповідних документів на нього. Крім того, за відносно короткий час проведення відпрацювання працівники Державтоінспекції зареєстрували 28 порушень правил проїзду перехресть. Працівники міліції затримали 13 водіїв, що знаходились у стані алкогольного сп’яніння.

Мали місце й випадки підробки документів, а також талону про проходження техогляду, порушення правил перевезення пасажирів маршрутними транспортними засобами.

За свідченнями безпосередніх учасників дорожнього руху, під час проведення відпрацювання ситуація на вулицях міста значно покращилась. Слід зазначити, що такі відпрацювання в цілому по області будуть проводиться і надалі.

Читайте также:

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: