Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2008 » Июнь » 3 » 12:42:41

В Житомире состоялся концерт в честь Дня Героев Украины. ФОТО

03.06.2008, 19:57:47 4599 0
В Житомире состоялся концерт в честь Дня Героев Украины. ФОТО

30 травня в рамках культурно-мистецької кампанії «Антиокупант» в Житомирі відбувся концерт присв’ячений Дню Героїв України.

Святкування відбулися у міському парку культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна, а саме на літній естраді «Ракушка».

Концерт виправдав усі очікування: гарному настрою сприяли драйвова атмосфера та сонячний погожий день. Безпосередню активну участь у святі брали такі гурти як «АнтиПОП», «Lebens Raum», «Легенда» і на завершення концерту виступив довгоочікуваний гурт «САД».

Захід зацікавив переважно молодь, яка, слід зауважити, була в захваті від дійства на сцені. «АнтиПОП» та «Lebens-и», хоч і є досить молодими гуртами, але виступили на рівні. Виступ легендарного Дніпропетровського гурту «САД», які виконували пісні з свого альбому «Доле, де ти», на вірші Тараса Шевченка був кульмінацією концерту і залишив по собі мабуть найбільше вражень. Для цінителів якісної музики і для тих, хто вміє відпочивати свято вдалося на 100%!

Не можна не взяти до уваги, що метою концерту було саме вшанування пам’яті усіх Українців, що присвятили своє життя боротьбі за волю українського народу і Українську Самостійну Соборну Державу.

Організатори заходу: Національний Альянс, Конгрес Українських Націоналістів, мистецьке об’єднання "ОsтаNNя Барикада" та Українська Партія.






Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: