Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2015 » Июль » 28 » 13:56:05

Завтра депутати мають підтримати план розвитку Житомира, - Сергій Сухомлин     Реклама  

28.07.2015, 13:56:05 3697 7
Завтра депутати мають підтримати план розвитку Житомира, - Сергій Сухомлин

Завтра на сесії міськради депутати мають проголосувати за низку питань, які є, де-факто, планом розвитку Житомира.

Про це заявив заступник міського голови Сергій Сухомлин, коментуючи порядок денний сесії.

«Є ціла низка ключових питань, на які я завтра звертатиму увагу депутатів. По-перше, це вирішення проблеми з комунальними тарифами. Ті тарифи, які діють на сьогодні, людям непосильні. Тому ми пропонуємо програму по зменшенню тарифів для мешканців міста, в першу чергу це стосується будинків, де створено ОСББ. У міському бюджеті ми закладаємо гроші на компенсацію взятих коштів на утеплення будинку. Після проведення такого утеплення, мешканці будинків платитимуть значно менше», - каже Сергій Сухомлин.

Перший заступник зауважив, що сьогодні Житомир вже знаходиться на тому етапі, коли, як і у більшості міст Україно варто відмінити карткову систему у ліфтах Житомира.

«Ми готові взяти відповідальність, щоб процедура відміни ліфтових карток була справедливою і задовольнила житомирян. Для цього у бюджеті ми закладаємо кошти на компенсацію оплати за технічне обслуговування ліфтів  для перших та других поверхів. Це також гостре питання, яке хвилює людей. Тому, що, при відміні ліфтових карток, люди перших та других поверхів не повинні сплачувати за технічне обслуговування ліфтів», - констатує Сергій Сухомлин.

Також одним з важливих питань, яке буде розглядатись на сесії міської ради – це виділення земельних ділянок під забудову житла для учасників АТО. Є зацікавленні інвестори, які готові будувати багатоповерхівки на цих ділянках з послідуючим виділенням квартир для учасників АТО. Крім того, цілим блоком депутати розглядатимуть інвестиційні проекти, продовжує перший заступник міського голови.

«Ще один з блоків, який ми виносимо на розгляд депутатського корпусу – інвестиційний. Це декілька договорів: встановлення сортувальної лінії на полігоні ТПВ, будівництво гідроелектростанції на греблі, з подальшим її капітальним ремонтом. На жаль, проект індустріального парку знову зняли з розгляду на цю сесії і знову ж, створення декількох тисяч робочих місць, відкладається у довгий ящик, але все одно це питання ми будемо виносити на наступну сесію.

На переконання Сергія Сухомлина, сьогодні депутатам потрібно подбати не про те, як вони з користю проведуть кілька місяців, що лишилися до місцевих виборів, а присвятити максимум уваги проблемам простих мешканців Житомира.

«Депутати мають продемонструвати солідарність із жителями Житомира та підтримати план розвитку міста», - додав Сергій Сухомлин. 

Тэги: депутаты, Сухомлин, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 7
ukraina1528
1 ukraina15 (ukraina1528)   • 14:14:30, 28.07.2015 [Материал]

"низку питань, які є, де-факто, планом розвитку Житомира"
Житомир, такой Житомир. А ничего, что в других городах есть именно план развития городов? А не де-факто.
Вот по-этому так и живем: вместо нормального плана, у нас, де-факто, є низка питань.
Alex_zxc
2 Aleksandr (Alex_zxc)   • 14:27:54, 28.07.2015 [Материал]

ох уж этот дешёвый популизм от Сухомлина...
khrusch
3 Хрущ (khrusch)   • 17:06:38, 28.07.2015 [Материал]

Сухомлину: спросите Эдика Кругляка, куда он трубы на Михайловской закопал? А еще вопрос к Сухомлину: в Житомире исполняет обязанности мэра секретарь горсовета, который (я) фактически руководит городом на законных основаниях, а вы, Сухомлин, лишь заместитель - к чему ваше рвение, - весь город хотите хапнуть?
Cobalt
4 Cobalt (Cobalt)   • 17:42:33, 28.07.2015 [Материал]

И хапнет же...
khrusch
5 Хрущ (khrusch)   • 18:25:52, 28.07.2015 [Материал]

Их надо остановить!
Житомирянин
6 Житомирянин (Житомирянин)   • 18:41:47, 28.07.2015 [Материал]

У Зубка есть опыт и хапанут
krasapeta
7 krasapeta (krasapeta)   • 09:02:24, 29.07.2015 [Материал]

решение глобальных проблем - это неукоризненное выполненые своих прямых служебных обязанностей работниками горсовета!!!!!!!!!!! ничего они не делают..очередное бла-бла-бла перед выборами..поверьте мне.за 12 лет я прекрасно удостоверилась в их бездеятельности и ,простите,в тупизме....
Оголошення на ЖЖ інфо: