Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2016 » Май » 6 » 18:02:40

Воїни добровольчих батальйонів у Житомирі відвідали футбольний матч та проконтролювали запуск МРТ

06.05.2016, 18:05:40 6820 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Воїни добровольчих батальйонів у Житомирі відвідали футбольний матч та проконтролювали запуск МРТ

5 травня в Житомирі вшановували батальйони «Азов», «Айдар», «Донбас», «Правий сектор» та «Волонтер». Добровольці-патріоти -  запилені війною, поранені, усі в нагородах. Кожний з них – це цікава людина, багатогранна особистість, зі своєю фронтовою історією, та біллю за свою Країну за її майбутнє.

Слово брали командири батальйонів та штурмових рот, батальйонні священники та волонтери. Добровольці вимагали у влади негайного зменшення цін на комунальні тарифи до розмірів їх собівартості, а це, приміром, ціна газу з доставкою додому та ПДВ 441 гривня за 1000 м. куб., негайного відсторонення олігархів, які присмокталися до народної власності, та термінового припинення грабунку українського народу.

Після цього армійці здійснили дві соціальні акції спрямовані на спорт та медицину: відвідали центральний стадіон «Полісся», де проходили фінальні матчі турніру «Шкіряний м’яч». Поспілкувалися з футболістами. Зустріч була цікавою для всіх: для дітей, котрі з цікавістю та гордістю дивились на фронтовиків, а суворі воїни с ніжністю дивились на дітей – на майбутнє країни.

Представник облдержадміністрації, який відповідає за ремонт стадіону, запевнив добровольців, що до кінця травня цього року Західна трибуна стадіону буде здана в експлуатацію.

Доборовольці також відвідали обласну лікарню ім. Гербачевського, де зустрілися з заступником головного лікаря Сусликом М.П. Воїни-патріоти вимагали негайного введення в експлуатацію магнітно-резонансного томографа та проведення на ньому обстежень, для чого він і був придбаний.

М.П. Суслик запевнив фронтовиків, що на протязі двох тижнів МРТ буде введений в експлуатацію, і громадяни Житомирської області зможуть проходити обстеження безкоштовно. Неможливо допустити, щоб бюджетний МРТ простоював, а рядом, за кілька кроків від нього, працював приватний МРТ та заробляв гроші на людському горі.

Також, воїни добровольчих батальйонів відвідали військове кладовище на Смолянці, де поховані їх фронтові товариші. Вони поклали квіти на могили та вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання.

5 травня  щороку в Житомирі буде днем шанування добровольчих батальйонів.

 

Схожі новини:


Комментариев: 3
SlavaNibiru
1 Святослав Нибиру (SlavaNibiru)   • 18:57:51, 06.05.2016 [Материал]

Критика влади, незадоволення тарифами, натяки на майдан-3 восени. Зараз набіжить вишивата і запише захисників своєї країни у агенти кремля?
коррупционер
2 владимир (коррупционер)   • 19:19:37, 06.05.2016 [Материал]

на 1.
Да я никогда в жизни небуду дказывать им свою правоту.
Но если им правильно обьяснить то они и могут сделать то власть не может.

Добровольці вимагали у влади негайного зменшення цін на комунальні тарифи до розмірів їх собівартості, а це, приміром, ціна газу з доставкою додому та ПДВ 441 гривня за 1000 м. куб.,

Кто им этим уважаемым мной людям такое обьснил?
pravda-2
3 vanda (pravda-2)   • 09:34:19, 08.05.2016 [Материал]

шановна редакція ЖЖ! ну найміть же коректора чи грамотного журналіста! які ще "громадяни Житомирської області"? область це вже окрема країна, де є інститут громадянства? може жителі області? далі вже не хочу на орфографічні помилки вказувати. грамотніше ,. мабуть ., другокласник напише. Ви ж такою подачою новин нівелюєте значимість свого новинного ресурсу.
Оголошення на ЖЖ інфо: