Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2016 » Декабрь » 23 » 15:44:24

Mister.Am та «Art-cafe Kotleta»: зірковий тандем в Житомирі     Реклама  

23.12.2016, 15:46:03 7348 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Mister.Am та «Art-cafe Kotleta»: зірковий тандем в Житомирі

Приємний, ввічливий молодий чоловік з великими мріями і постійно усміхненими очима. Таким після знайомства постає шеф-кухар відомого житомирського арт-кафе «Kotleta».

Mister.Am, всеукраїнський сервіс замовлення та доставки їжі, піклується про своїх клієнтів, тому співпрацює лише з кращими закладами міста Житомира, зокрема і з арт-кафе «Kotleta» та його зірковим та талановитим шеф-кухарем Іваном Каменчуком.

Іван Каменчук розповів «Журналу Житомира», що потрапив на шоу «Майстер шеф» випадково: одного вечора повернувся після роботи, почув про телевізійну передачу для кухарів-аматорів і вирішив спробувати свої сили там.

Після участі у шоу, його життя кардинально змінилося: Іван отримав величезну порцію досвіду приготування складних страв різних кухонь та здобув впевненість у власних силах, адже до цього готував переважно тільки для близьких.

Ідея створення закладу, назва, меню та концепція зародилася в Івана давно, тому арт-кафе «Kotleta» з’явилося «з легкої руки» шеф-кухаря. Заклад має свій шарм та особливий стиль.

Як наголошують власники кафе, «Kotleta» – не радянська «котлета з пюре», а вишукана французька страва, і саме різноманіття котлет (26 видів та окремих гарнірів) та особлива подача («кожна котлета – як окремий витвір мистецтва, як картина») є родзинкою закладу.

У «Kotletі» також можна смачно пообідати, адже бізнес-ланч у будні тут коштує лише 37 грн. Це також чудове місце для того, щоб відсвяткувати день народження, корпоратив або дитяче свято (якщо ваш банкет до 25 осіб, отримаєте знижку до 10%).

Сміливо заходьте на сайт сервісу доставки їжі Mister.Am, замовляйте і насолоджуйтеся улюбленими стравами! Замовити смачні страви з арт-кафе «Kotleta», в якому побували Валерій Харчишин, гурт «DZIDZIO», Ірина Федишин та інші зірки, можна тут: http://misteram.com.ua/zhytomyr/kotleta-zt
 



http://misteram.com.ua/uploads/images/e388fbc9febae737e4e082feb72d2bf4.png








Котлета з індички та журавлиновим соусом


Куряча котлета з соусом песто та салатом капрезе


Фото Mister.Am Житомир.

Тэги: Житомир, Мистер Ам, доставка еды, кафе

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: