Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Афіша і Концерти » 2017 » Ноябрь » 2 » 14:02:52

Житомир, зустрічай нові ресторани на Містер Ам: паб «BeerЁза», ресторан «Корчма» та суші бар «CutFish»     Реклама  

02.11.2017, 14:02:23 4662 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомир, зустрічай нові ресторани на Містер Ам: паб «BeerЁза», ресторан «Корчма» та суші бар «CutFish»

Служба доставки їжі Містер Ам продовжує підключати ресторани Житомира до свого сервісу. Наразі у житомирян та жителів передмістя з'явився ще більший вибір якісних страв, а нові ресторани збільшили свою щоденну виручку. Все меню ресторанів і кафе без додаткових націнок і комісій, а вартість доставки в будь-яку точку міста - 40 грн.

Крім того, в кожному з представлених ресторанів є безкоштовна послуга самовивозу. Просто вибери улюблену їжу в своєму додатку Mister.Am, вкажи будь-який зручний тобі час і по дорозі з роботи додому забери гарячі, щойно приготовані, але вже спеціально для тебе упаковані, страви.

 

Паб BeerЁza


Паб БерезаПаб Бірьоза користується популярністю, серед любителів української кухні. Тільки тут найбільший вибір гарячих пателен - вже понад 20 видів і ціни на будь-який гаманець. Кремзлики по-Закарпатські, перекуски на моцний градус, пивні "гвозді" з моканням на ваш вибір, Шніцель по-українські. А якщо любиш піцу - обирай інгредієнти на свій смак і тобі її приготує шеф-кухар - майстер своєї кулінарної справи.
 
Паб Береза Житомир Паб Береза Житомир Паб Береза Житомир
Паб Береза Житомир Паб Береза Житомир ще більще страв
дивись на сайті
www.mister.am   >>>


 

Ресторан Корчма


Ресторан КорчмаРесторан Корчма - це єдиний в Житомирі тематичний ресторан в «етно» стилі, зі справжнім українським колоритом. В меню ресторану також присутня національна українська стилістика. Справжній український борщ, приготований за традиційним рецептом, з часниковими пампушками, або Гуляш за традиційним закарпатським рецептом. Великий вибір українських вареників та дерунів, а також гарячі страви з м'яса, риби, голубці із фермерського кролика, незвичайний біфштекс в етностілі, та ексклюзивні салати і холодні закуски прийдуть до смаку кожному клієнту.
 
Ресторан Корчма Житомир Ресторан Корчма Житомир
ще більще страв
дивись на сайті
www.mister.am >>>


 

Суші бар CutFish


Суші бар CutFishСуші бар CutFish це новий заклад в Житомирі, який знаходиться в центрі міста, на місці колишньої Нью-Йорк піцерії. А зараз тут цікава і водночас проста концепція, схожа на японські «Ідзяк» – щось середнє між кафе, магазинчиком і місцем для зустрічей з друзями. Заклад знаходиться на вул. Київська 56. Меню закладу складається з трьох частин. Перша – класичні суші і роли приготовані виключно вручну. Друга – м`ясні та рибні страви на грилі. Третя – страви, приготовлені на тайської сковороді WOK. Їжа не буквально японська, але насичена японськими відтінками, які приємно задовольнять гастрономічні уподобання навіть самого вибагливого гостя.
 
Суші бар CutFish Житомир Суші бар CutFish Житомир Суші бар CutFish
Суші бар CutFish Житомир Суші бар CutFish Житомир ще більще страв
дивись на сайті
www.mister.am >>>


 

Підключити новий заклад на Mister.Am


 

Тэги: рестораны, суши, пицца, Мистер Ам, кафе, доставка еды

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: