Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2017 » Февраль » 14 » 11:31:20

Подаруйте незабутнє свято коханим на День Святого Валентина

14.02.2017, 11:35:11 4008 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Подаруйте незабутнє свято коханим на День Святого Валентина

День Святого Валентина, це той день коли варто подумати не тільки про подарунки, а й про те, чим би смачненьким побалувати свою кохану людину.

Mister.Am Житомир та Суші бар SUSHKA пропонує відмінну альтернативу – провести романтичний вечір в затишній домашній атмосфері, замовляйте суші та подаруйте незабутнє свято своїм коханим. Для вас тут кожен шматочок ролу готується з любов'ю і максимальною віддачею. Тішать доступні і демократичні ціни, дивує розмір ролів і компонентів.

Серед різноманітних видів страв, ви можете обрати все, що вам до вподоби.

В асортименті: сет Каліфорнія, Ролл Цезар, Овочевий рол, Ролл Вершковий, Ролл Філадельфія, Каліфорнія з лососем, Каліфорнія з креветкою, Ролл Блек маки, Ролл Сакура, Ролл Банзай, Філадельфія, Ролл Tango маки, сет «на компанію», запечена рол Гейша, запечена філадельфія, запечений Гункан спайсі з лососем і морським окунем, запечений Гункан спайсі з мідіями, суші з морським окунем та інш.

Крім того, постійно діє багато тимчасових акцій на суші і роли, за інформацією потрібно стежити на сторінці http://misteram.com.ua/zhytomyr/promotions

Японська кухня вже не перший рік є улюбленицею Житомирян, і це не дивно. По- перше, це неймовірно смачно + оригінальне поєднання продуктів, незвичне для нашої кухні. По-друге, це – корисно, свіжі морепродукти містять безліч корисних елементів, що найдивовижнішим чином позначається на нашому здоров'ї. По-третє, це – ситно, звичайна порція суші змусить вас забути про почуття голоду!

Чого ж ви чекаєте? Сервіс доставки суші або піци Mister.Am Житомир порадує вас і швидкістю доставки, і якістю!
 

Замовляй прямо зараз http://misteram.com.ua/zhytomyr/sushka



У день всіх закоханих це – чудова можливість насолодитися екзотичним японським смаком та романтичною атмосферою, не залишаючи ваш затишний будинок. Слідкуйте за нашими новинами та акціями на сайті та в соціальних мережах:
Фото Mister.Am Житомир


Фото Mister.Am Житомир.

Тэги: рестораны, Житомир, суши, Мистер Ам

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: