Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Новини України » 2018 » Март » 9 » 10:09:01

«Самопоміч» у Житомирській обласній раді закликає усіх депутатів допомогти медзакладам регіону     Реклама  

09.03.2018, 10:09:01 3550 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
«Самопоміч» у Житомирській обласній раді закликає усіх депутатів допомогти медзакладам регіону

Фракція “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирській обласній раді долучилася до ініціативи голови обласної організації партії “Об’єднання “Самопоміч” Наталії Чиж реалізувати проект підтримки у медичній галузі. Абсолютно усі депутати фракції звернулися до обласної ради за рахунок вільного залишку коштів скерувати їх на обласний онкологічний диспансер. Головний лікар Ігор Сабадаш подякував депутатам, які пішли назустріч.
 

“Ми одразу зголосилися, щоб надати допомогу саме онкодиспансеру. Сюди звертаються десятки тисяч жителів з усіх районів Житомирщини. У цьому закладі проводять і діагностику, і лікування. Однозначно онкодиспансер є стратегічним, зважаючи на специфіку Житомирщини як постраждалого регіону від Чорнобильської катастрофи”, - прокоментували у фракції  “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирській обласній раді.
 

Раніше у місцевих медіа оприлюднили шокуючу інформацію про діючий стан справ в онкодиспансері: починаючи із коридорів, вбиралень, меблів, завершуючи обладнанням. Лише рентгентерапевтичний апарат, на якому допомогу отримує 2 тисячі людей, пройшов семикратне зношення. Про це повідомили працівники медустанови. Крім того, приміщення потребує реконструкції, точаться дискусії щодо будівництва нового корпусу.

Також депутати фракції “Об’єднання “Самопоміч” в обласній раді закликають своїх колег різних рівнів рад не стояти осторонь і допомогти не лише онкодиспансеру, а й іншим закладам.

“Ще один важливий заклад – це обласна дитяча лікарня у Станишівці. Раніше наші депутати звертали увагу на стан санвузлів, зараз ситуація поліпшується. Але ми розуміємо, що проблеми треба вирішувати комплексно”, - говорять депутати із “Самопомочі”.

Прес-служба фракції “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирській обласній раді


Тэги: Чиж Наталья, Самопоміч, Житомирська область, обласна рада

Схожі новини:


Комментариев: 4
nvvetal
1 Ololo (nvvetal)   • 10:56:15, 09.03.2018 [Материал]

Ну так хай всі своїм баблом скинуться )
KIDALOOF
2 Пабло Эскобар (KIDALOOF)   • 15:25:29, 09.03.2018 [Материал]

До сих пор удивляюсь как такой особе как Чиж удалось по занимать такие посты. Секретарь городского совета ходит на работу в спортивных ритузах и валенках , матерится как сапожник в прокуренном кабинете и вечно забуханый вид. Стыдно как за Самопоміч так и за нашего мера.
KDMS
3 Sergej (KDMS)   • 15:29:36, 09.03.2018 [Материал]

Обласна лікарня, це торговий центр. Кількість хабарів, що крутятся у "чесних" карманах окремих "лікарів" дозволить керівництву медичних закладів та їх вищим поплічникам здійсними заходи щодо допомоги медзакладам області.
MAS-ter
4 Mast (MAS-ter)   • 12:17:08, 10.03.2018 [Материал]

Выборы начались. Партии резко озаботились.
Оголошення на ЖЖ інфо: