Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2015 » Август » 25 » 08:33:38

Наталія Чиж з командою «Об’єднання «Самопоміч» організували у Житомирі патріотичні заходи. ФОТО   PR  

25.08.2015, 08:33:25 4632 0
Наталія Чиж з командою «Об’єднання «Самопоміч» організували у Житомирі патріотичні заходи. ФОТО

Святковий концерт, майстер-класи та фотовиставка «Незалежність у війні» - так у Житомирі в парку імені Юрія Гагаріна відзначили День Державного Прапора та День Незалежності України. Під час святкування кожен охочий міг зробити обереги, які згодом будуть передані військовослужбовцям, які знаходяться у зоні бойових дій. Голова обласної мистецько-культурної спілки народних майстрів “Мистецьке Полісся” Анна Івченко каже: участь у майстер-класі могли взяти як дорослі, так і діти.

Ми сьогодні проводимо майстер клас на який нас запросила «Самопоміч» для того, щоб виготовити разом з дітками, які сьогодні сюди прийшли, янголяток, які потім, очевидно, поїдуть як обереги в АТО і будуть такими оберегами, які будуть завжди знаходитись поряд з нашими  бійцями і оберігати їх в зоні військових дій, для того, щоб вони живими здоровими повернулись додому і були разом з нами на наших патріотичних святах», - каже голова спілки народних майстрів «Мистецьке Полісся» Анна Івченко, - повідомляє Житомир.інфо

Організатор святкування лідер «Об’єднання «Самопоміч» у Житомирі Наталія Чиж говорить: головною метою такого святкування Дня Державного прапору та Дня Незалежності є об’єднати громаду в нелегкі для країни часи. За словами Наталії Чиж, головними дійовими особами патріотичного заходу є діти з волонтерського центру «Віз щастя», які не є професійними артистами.

«Це наша перемога, це наше надбання. Те чим ми займались і до чого йшли дуже довго. Ми приходили в подвір’я до людей і до дітей і просили приходьте: ми сьогодні будемо вибирати голос Мар’янівки, таланти Народицької. І діти приходять, вони співають танцюють і ви знаєте, для нас вони всі кращі. І потім вони приходять на такі великі концерти і показують громаді що вони можуть. Це є єднання», - розповідає лідер «Об’єднання «Самопоміч» у Житомирі.

Попри юний вік та відсутність досвіду молодим артистам вдалось подолати хвилювання і подарувати житомирянам святковий концерт.

«Мені було важко, я переживала. Але потім все минуло, я була щаслива, що я потрапила на цей конкурс, дізналась про це, що я буду відома, що мене побачать по телебаченню», - каже учасниця концерту Марія Макаренко.

Окрім концерту та майстер класів житомиряни також могли побачити фотовиставку «Незалежність у війні». Усі знімки були зроблені на передовій в ході проведення АТО.


























Тэги: Самопоміч, Чиж Наталья, Житомир, День независимости Украины

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: