Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2015 » Сентябрь » 27 » 13:47:51

Ніна Матвієнко: «Команда Наталії Чиж зможе навести лад у Житомирі». ФОТО   PR  

27.09.2015, 13:47:51 3780 0
Ніна Матвієнко: «Команда Наталії Чиж зможе навести лад у Житомирі». ФОТО

На річницю проекту «Теплі вечори» від «Об’єднання «Самопоміч» завітала народна артистка України Ніна Матвієнко. Легендарна співачка, яку вважають голосом нації, поділяє ідеологію «Самопомочі», вона дружить з Андрієм Садовим і для нею було приємною знахідкою, що в Житомирі також успішно працює «Самопоміч».

Легендарна співачка, Герой України, яка народилася на Житомирщині, зізналася, що в неї досі не було сольного концерту в нашому місті. Тому Ніна Митрофанівна подякувала Наталії Чиж, лідеру “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирі, за запрошення виступити перед земляками з повноцінною концертною програмою.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє прес-служба “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирі.

«Якось я приїхала у Львів і думаю: що це сталося зі Львовом?! Чисто на вулицях біля будинків, самі будинки під лаштовані, підмазані, підфарбовані. Європейське місто. Просто Європа! І те, що сьогодні «Самопоміч» є в Житомирі, є ці люди – мені це дуже імпонує. Бо я знаю, що це ті люди, які щось роблять. Молоді, успішні, які є майбутнім нашого міста. І тому я хочу, щоб сьогодні люди не помилилися у виборі. Я підтримую таких людей, як пані Наталя. Підтримую цю настирливість, цю впертість, цю відповідальність. У пані Наталі дуже гарна команда», - говорить Ніна Матвієнко.

Ніна Митрофанівна була приємно вражена тим, як тепло зустріли її представники «Самопомочі» - справді як рідну людину й дорогу гостю. Вона підкреслила простоту і водночас вишуканість, інтелігентність та вихованість команди Наталії Чиж. Ніна Митрофанівна підкреслює, що таке чуйне ставлення представників «Самопомочі» яскраво характеризує їх як людей щирих і небайдужих. І дуже радує те, що молоді громадські активісти так гарно ставляться до людей. Саме така молода команда, на думку Ніни Матвієнко, має наводити лад у своєму рідному краї.

«Пані Наталю, вам всі важелі в руки. Тому що нам сьогодні потрібні такі люди, як ви: молоді, сильні, дисципліновані. Ми повинні не тягнутися назад, а відважитися на рішучий крок уперед. Сьогодні така пора, що наші чоловіки захищають Батьківщину, а ми, жінки, повинні їх захистити. Ми повинні оберігати двір, свою оселю. Оселя – це рідна країна і рідне місто. Вам, пані Наталю, оберігати рідний Житомир», - звернулася Ніна Матвієнко до Наталії Чиж.

Лідер «Об’єднання «Самопоміч» у Житомирі Наталія Чиж подякувала Ніні Митрофанівні за підтримку і довіру. Саме довіра громадян сьогодні гріє серце представників «Самопомочі», які хочуть зробити рідний Житомир європейським містом. Вийшовши на сцену літньої естради «Ракушка» разом із Ніною Матвієнко Наталія Чиж відзначила усіх, хто додає наснаги, активістам, долучаючись до проектів «Самопомочі». Ось і проект «Теплі вечори» вже рік не лише забезпечує якісне дозвілля представникам старшого покоління. Учасники «Теплих вечорів» в’яжуть шкарпетки для наших воїнів, збирають гуманітарну допомогу для захисників, допомагають організовувати соціальні ярмарки та інші заходи. 

«Дякую всім, хто підтримує нас і спільно з нашою командою робить добрі справи. Дякую легендарній співачці, нашій шановній землячці Ніні Матвієнко за те, що ви, пані Ніно, розділили разом з нами відзначення річниці проекту «Теплі вечори» - проекту, який справді єднає громаду», - сказала Наталія Чиж.

Наостанок Ніна Матвієнко побажала, аби у цей складний час кожен житомирянин протягнув руку ближньому, захотів стати на поміч і спільно змінити щось на краще. Усі ці цінності і закладені у девізі «Самопомочі»: «В єдності – сила!».  










  










Тэги: Самопоміч, Чиж Наталья, Житомир, Ніна Матвієнко, выборы 2015

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: