Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2015 » Сентябрь » 28 » 16:05:38

Наталія Чиж закликає посадовців займатися містом, а не поливати брудом громадські організації   PR  

28.09.2015, 16:05:38 3106 1
Наталія Чиж закликає посадовців займатися містом, а не поливати брудом громадські організації

Зайнятися проблемами міста, а не виборами закликає «Об’єднання «Самопоміч» виконуючу обов’язки мера Житомира. 

З вимогою припинити використання «брудних технологій» у передвиборчій кампанії волонтери «Самопомочі» влаштували навпроти будівлі міської ради мовчазний пікет.

Лідер «Об’єднання «Самопоміч» у Житомирі Наталія Чиж розповідає: з метою дискредитації їхньої політичної сили у місті поширюють наклепницькі матеріали, до яких має відношення Любов Цимбалюк, яка нині виконує обов’язки мера.

«Ми встановили на сьогоднішній день чіткий зв’язок між одним з кандидатів, яка працює в. о. мером нашого міста, та такими панами, як Лактіонов, Гожій, які випускають газету. «Чорнушну» газету, яка поливає брудом абсолютно всіх. Виконуючий обов’язки мера має займатися містом. У нас дуже багато в місті є проблем. Черги людей стоять, не можуть попасти в кабінети, а вона займається виборами, технологіями, поливає брудом «Самопоміч», - каже Наталія Чиж.



Волонтер «Об’єднання «Самопоміч» у Житомирі Олександр Таргонський каже: підтримку громади «Самопоміч» заробила власною соціальною роботою, і до методів своїх політичних опонентів не вдаватимуться.

«Ми не ллємо ні на кого бруд, ми не відбріхуємось, як ця зграя шакалів, не розповідаємо, що хтось поганий, а хтось хороший. Ми просто просимо залишити нас у спокої. Давайте все ж якось чесно йти на вибори, давайте показувати свої переваги справами, а не брудом, який видумують і виливають цілим потоком на своїх конкурентів», - наголосив Олександр Таргонський.

За словами Наталії Чиж, «Об’єднання «Самопоміч» у Житомирі відкрито проводить свою діяльність і звітує про результати роботи, того ж самого вимагають і від місцевої влади.

«Ми просили відкрити бюджети, ми просили дати нам можливість провести аудит бюджетних коштів. Вона конкретно мені в очі, була Оксана Сироїд, віце-спікер нашого парламенту, відмовила. Це має знати все місто. Вона відмовила, вона не хоче показати, як витрачаються кошти», - каже Наталія Чиж.

У «Самопомочі» запевняють: щодо розповсюдження наклепів мовчати не будуть, вже звернулися до правоохоронних органів й суду та обов’язково доведуть справу до кінця.

















Тэги: Самопоміч, Чиж Наталья, выборы 2015

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: