Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2018 » Апрель » 17 » 17:03:20

Борислав Розенблат став на захист чорнобильців. ВІДЕО     Реклама  

17.04.2018, 17:03:20 2655 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Борислав Розенблат став на захист чорнобильців. ВІДЕО

Сьогодні, 17 квітня, народний депутат від Житомира, Борислав Розенблат з трибуни Верховної Ради України закликав колег проголосувати за законопроект, спрямований на соціальний захист постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС. 

«26 квітня багато із нас будуть присутні на заходах, які будуть відбуватися по всій Україні.  Ми будемо вшановувати чорнобильців, стояти  поруч з тими людьми, які 32 роки тому рятували нашу країну. Ми будемо дивитись в очі людям, які втратили своїх годувальників, втратили своїх близьких, тому що променеві та онкологічні хвороби забрали цих людей. Я дитиною пам’ятаю той час – 26 квітня 1986-го року, як машини,  КРАЗи, автобуси їхати то в один, то в другий бік. Звідти, з Чорнобильської зони, вивозили людей, а туди їхали пожежники, військові, міліціонери, добровольці – вони їхали рятувати нашу країну» - наголосив Борислав Розенблат. 

Сьогодні Верховна Рада розглядала  проект закону №6230 про внесення змін до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» (щодо виплати грошової компенсації на безоплатне харчування дітей). Цей закон встановлює щомісячну грошову допомогу на харчування учнів середніх загальноосвітніх шкіл,  профтехучилищ,  студентів технікумів та коледжів, розташованих на забруднених радіацією територіях та дітей, які мають інвалідність  внаслідок аварії на ЧАЕС. 

«Я закликаю всіх сьогодні – давайте не будемо робити інсинуацій якихось подій для чорнобильців, а зробимо голосування! І звертаюсь до керівництва Парламенту, давайте все ж, напередодні річниці Чорнобильської катастрофи, віддячимо тим людям, які, не жаліючи себе, рятували Україну!», - закликав Борислав Розенблат. 

Верховна Рада 252 голосами «За» схвалила у першому читанні проект закону №6230.


Тэги: чернобыльцы, Розенблат Борислав, льготы

Схожі новини:


Комментариев: 3
Юрко
1 Градовський (Юрко)   • 19:37:57, 17.04.2018 [Материал]

Не допоможе.)) Дебільная страна, чи як там?
priatel
2 Андрей (priatel)   • 07:48:13, 18.04.2018 [Материал]

Он уже все сделал и сказал агенту Катерине...Или я что-то путаю?
Полевая
3 Василий (Полевая)   • 08:15:24, 18.04.2018 [Материал]

Борислав Розенблат став на захист чорнобильців , в надіі , що чорнобильці стануть на захист Борислава Розенблата.
Оголошення на ЖЖ інфо: